ImageCapture en de oplossingen van ECI Software Solutions

Geplaatst: 9 mei 2022

Sinds jaar en dag is Scan Sys gecertificeerd partner van ECI Software Solutions en integreert onze software volledig met de applicaties Ridder iQ, Trimergo en Proteus. Deze ERP-oplossingen worden veel ingezet bij productiebedrijven. Er zijn inmiddels al veel van die bedrijven die ImageCapture naar volle tevredenheid gebruiken voor het geautomatiseerd verwerken van facturen, pakbonnen en andere documenten. We hebben een aantal klanten gevraagd om hun ervaringen te delen. Ontdek hoe Orangeworks Process Professionals, BOZ Group en Triott Group het gebruik van ImageCapture ervaren.

 

BOZ Group

BOZ Group is een metaalbewerkingsbedrijf dat industrieel plaatwerk levert voor machines en apparaten. Sinds 2016 werken zij met onze ImageCapture software voor de verwerking van inkoopfacturen en documenten in Ridder iQ. Financial Manager Peter Quist vertelt over zijn ervaringen met de software en Scan Sys.

Na het zien van de demonstratie van Scan Sys zagen wij dat er nog meer mogelijk is met de software dan alleen het verwerken van inkoopfacturen én dat de software goed geïntegreerd kon worden met workflow functionaliteit. Het pakket is erg gebruiksvriendelijk en een bewezen goed product. Het werkt stabiel en ik zou het dan ook iedereen aanbevelen.

 

 

Triott Group

Sinds 2015 maakt Triott Group gebruik van onze ImageCapture software in combinatie met Trimergo voor de verwerking van hun inkoopfacturen. Martijn Hendriks, Financial Manager, vertelt over het gebruik van onze software en zijn ervaringen met Scan Sys.

De frontdesk is met een halve fte afgenomen (door natuurlijk verloop) en de software heeft dit gecompenseerd. Ook merken wij de snelheid van het verwerkingsproces, ondanks dat wij met minder mensen werken. Het voordeel van ImageCapture is dat alles wat binnenkomt direct de software in gaat. Daarnaast is het makkelijker om werk van elkaar over te nemen op verschillende vestigingen, omdat de documenten digitaal zijn en dus niet ergens op een bureau blijven liggen.

 

 

Orangeworks Process Professionals

Orangeworks Process Professionals specialiseert zich in de Foodprocessing industrie en werkt sinds 2015 met onze software in combinatie met Ridder iQ voor de geautomatiseerde verwerking van hun inkoopfacturen. Elf jaar geleden werd het bedrijf overgenomen door Jan de Wringer. Hij is DGA van Orangeworks en zijn vrouw Elles de Wringer is verantwoordelijk voor de ICT. Zij vertelt over haar ervaring met Scan Sys en Ridder Data Systems, én het gebruik van onze software.

Over de ImageCapture software in combinatie met Ridder ben ik heel tevreden. Ik kan het product dan ook absoluut iedereen die met Ridder iQ werkt aanraden. De implementatie is voorspoedig verlopen, wij zijn eigenlijk heel soepel overgestapt naar het geautomatiseerd verwerken van de facturen.

 

 

Meer Informatie?

Meer weten over onze koppelingen met de software van ECI? Neem ook eens een kijkje op onze oplossingspagina’s van Ridder iQ, Trimergo en Proteus. Liever een productdemonstratie? Dan kan natuurlijk ook! Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan laten wij je zien hoe eenvoudig het boeken van je facturen en overige documenten geautomatiseerd kan worden!