imagecapture release 10.3

Release ImageCapture 10.3

Geplaatst: 27 maart 2024

Deze maand is release 10.3 beschikbaar gekomen. In de nieuwste versie van ImageCapture zijn een aantal nieuwe features en optimalisaties opgenomen. We maken hierbij een onderscheid tussen algemene features en features die applicatie-afhankelijk zijn. Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen.

 

Pie charts in de Web Client

Met de introductie van pie charts in ImageCapture Web Client in release 10.3, bieden we een efficiënte manier om de verwerkingsstatus van documenten te visualiseren. Deze visuele weergave stelt gebruikers in staat om snel inzicht te krijgen in de verschillende stadia waarin documenten zich bevinden. Door simpelweg op de corresponderende kleur te klikken, kunnen gebruikers automatisch filteren op documenten in specifieke groepen. Dit versnelt het proces van documentbeheer aanzienlijk en verbetert de algehele productiviteit.

 

Externe URL voor openen document in Web Client archief

Een andere stap in onze optimalisatie-inspanningen is de toevoeging van een externe URL-functionaliteit aan ons archief in release 10.3. Hierdoor wordt het doorzoeken van het archief nog gebruiksvriendelijker. Met de mogelijkheid om direct vanuit externe applicaties toegang te krijgen tot documenten en audittrail-informatie, wordt het proces van het vinden van specifieke documenten aanzienlijk vereenvoudigd. Bijvoorbeeld, vanuit een financieel systeem kunnen gebruikers direct doorklikken naar het juiste document in het ImageCapture-archief.

 

Geautomatiseerd koppelen, classificeren en controleren van vrachtbrieven nu ook mogelijk in Web Client

In release 10.3 hebben we de functionaliteit van de Web Client verder uitgebreid door transporteurs de mogelijkheid te bieden vrachtbrieven te koppelen aan orders en waarden toe te kennen aan documenten tijdens de importfase. Dit betekent dat gebruikers nu ook vanuit de Web Client deze essentiële taken kunnen uitvoeren, waardoor het hele proces nog efficiënter wordt. Dit draagt bij aan een gestroomlijnd beheer van documenten en verhoogt de operationele efficiëntie.

 

Inkoopmanagement Shopper Online met Exact Online

Een integrale koppeling tussen Shopper Online en Exact Online is geïmplementeerd in release 10.3, waardoor het verwerken en matchen van kostenfacturen en inkooporders op bestellingen en ontvangsten, nog naadlozer wordt. Deze integratie biedt gebruikers aanvullende opties, zoals contractmanagement in Shopper Online, wat zorgt voor een geoptimaliseerd inkoopmanagementproces. Door deze integratie kunnen organisaties die Exact Online gebruiken nu ook hun inkoopprocessen effectiever beheren.

 

Koppelen met Exact Online Duitsland

Met de volledige ondersteuning voor de Duitse versie van Exact Online in release 10.3, is de ImageCapture-software nu klaar om naadloos te integreren met Duitse bedrijven. Deze uitbreiding opent nieuwe mogelijkheden voor Duitse bedrijven om hun documentbeheerprocessen te optimaliseren en te profiteren van de efficiëntie die onze software biedt.

 

Nieuwe koppeling met CarWise

Vanaf release 10.3 is de koppeling met CarWise gemaakt om het volledige proces van boeken en fiatteren van inkoopfacturen en declaraties automatisch te verwerken via ImageCapture.

 

MEER INFORMATIE OF UPDATE 10.3 AANVRAGEN?

Voor meer informatie over release 10.3 kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Voor relaties met een lopende onderhoudsovereenkomst wordt de update kosteloos beschikbaar gesteld. Neem hiervoor contact op met onze supportafdelingtelefonisch of via het Scan Sys Portal. Onze supportmedewerkers beoordelen samen met jou de mogelijkheden van deze update en of je deze zelf, of met behulp van betaalde consultancy (remote of on-site) kunt uitvoeren.

Vanwege het grote aantal aanvragen om de update door onze support professionals uit te laten voeren, dien je rekening te houden met een langere doorlooptijd. Hou hier dus rekening mee bij het inplannen van de update van jouw ImageCapture omgeving.

Ben je nog geen klant van ImageCapture? Vul dan vrijblijvend ons contactformulier in. Onze sales medewerkers kunnen je vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van onze software voor jouw financiële administratie.

 

Volg Scan Sys op LinkedIn!