release imagecapture 10.5

Release ImageCapture 10.5

Geplaatst: 28 mei 2024

Deze maand is release 10.5 beschikbaar gekomen. ImageCapture 10.5 is een zogenaamde minor release, waarbij met name kleine optimalisaties in de software zijn doorgevoerd.

 

Update in teken van onderhoud, minor features & bug fixes

In deze release hebben we prioriteit gegeven aan het verbeteren van de stabiliteit en prestaties van onze software. We hebben ons gericht op onderhoud, het toevoegen van voorbereidende functionaliteit en het oplossen van bugs. Deze verbeteringen zorgen voor een soepelere gebruikerservaring, betrouwbare werking van ImageCapture en bereiden de weg voor een grote nieuwe update in de volgende release.

 

MEER INFORMATIE OF UPDATE Release ImageCapture 10.5 AANVRAGEN?

Voor meer informatie over ImageCapture 10.5 kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Voor relaties met een lopende onderhoudsovereenkomst wordt de update kosteloos beschikbaar gesteld. Neem hiervoor contact op met onze supportafdeling, telefonisch of via het Scan Sys Portal. Onze supportmedewerkers beoordelen samen met jou de mogelijkheden van deze update en of je deze zelf, of met behulp van betaalde consultancy (remote of onsite) kunt uitvoeren.

Vanwege het grote aantal aanvragen om de update door onze support professionals uit te laten voeren, dien je rekening te houden met een langere doorlooptijd. Hou hier dus rekening mee bij het inplannen van de update van jouw ImageCapture omgeving.

Ben je nog geen klant van Scan Sys? Vul dan vrijblijvend ons contactformulier in. Onze sales medewerkers kunnen je vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van onze software voor jouw financiële administratie.