NieuwsberichtCompleet nieuwsoverzicht

Release 10.2

Release ImageCapture 10.2

Geplaatst: 20 februari 2024

Deze maand is release 10.2 beschikbaar gekomen. In de nieuwste versie van ImageCapture zijn een aantal nieuwe features en optimalisaties opgenomen. We maken hierbij een onderscheid tussen algemene features en features die applicatie-afhankelijk zijn. Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen.

 

Bestandsgrootte PDF-documenten verkleinen bij export

Met de introductie van de mogelijkheid om de kwaliteit van PDF-bestanden aan te passen bij export in release 10.2, bieden we een essentiële tool om de efficiëntie van documentbeheer te verbeteren. Deze functie stelt gebruikers in staat om de bestandsgrootte van geëxporteerde documenten te verminderen, wat resulteert in minder geheugenverbruik.

Door de kwaliteit aan te passen zonder afbreuk te doen aan de leesbaarheid of bruikbaarheid van het document, kunnen gebruikers onnodig grote bestanden vermijden en de prestaties van hun systemen optimaliseren.

Release ImageCapture 10.2

 

MEER INFORMATIE OF UPDATE 10.2 AANVRAGEN?

Voor meer informatie over release 10.2 kun je vrijblijvend contactmet ons opnemen. Voor relaties met een lopende onderhoudsovereenkomst wordt de update kosteloos beschikbaar gesteld. Neem hiervoor contact op met onze supportafdelingtelefonisch of via het Scan Sys Portal. Onze supportmedewerkers beoordelen samen met jou de mogelijkheden van deze update en of je deze zelf, of met behulp van betaalde consultancy (remote of on-site) kunt uitvoeren.

Vanwege het grote aantal aanvragen om de update door onze support professionals uit te laten voeren, dien je rekening te houden met een langere doorlooptijd. Hou hier dus rekening mee bij het inplannen van de update van jouw ImageCapture omgeving.

Ben je nog geen klant van ImageCapture? Vul dan vrijblijvend ons contactformulierin. Onze sales medewerkers kunnen je vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van onze software voor jouw financiële administratie.

 

Volg Scan Sys op LinkedIn!

Compleet nieuwsoverzicht
Laatste nieuwsberichten
Archives
Top