Scan Sys sluit zich aan bij Blinqx

Scan Sys sluit zich aan bij Blinqx

Geplaatst: 2 juli 2024

Met grote opwinding delen wij vandaag het nieuws dat Scan Sys zich heeft aangesloten bij Blinqx. Deze samenwerking markeert een belangrijke mijlpaal voor ons bedrijf en opent nieuwe deuren voor innovatie en uitbreiding. Als onderdeel van Blinqx blijven wij met ons vertrouwde team en onder de huidige directie van Maarten Terlingen en Jos Zimmermann opereren. We worden nu ondersteund door de uitgebreide expertise en middelen van Blinqx, wat ons in staat stelt onze dienstverlening verder te versterken en nieuwe groeikansen te benutten.

In dit bericht lees je meer over hoe deze samenwerking tot stand is gekomen en welke voordelen dit met zich meebrengt voor onze klanten en medewerkers.

 

Waarom deze samenwerking?

Voor Scan Sys betekent deze samenwerking een essentiële stap vooruit. Met een geschiedenis van 33 jaar gericht op het efficiënt verwerken van uiteenlopende documentstromen, hebben wij als team met hart en ziel gebouwd aan ons bedrijf, onze software en onze partnerships. Met meer dan 5000 bedrijven en instellingen die door de jaren heen onze software hebben omarmd, heeft Scan Sys een leidende positie verworven in de automatisering van documentverwerking.

Door ons aan te sluiten bij Blinqx kunnen we onze focus versterken op innovatie en het bieden van nog betere diensten aan onze gewaardeerde klanten. Blinqx staat bekend om hun expertise in het ondersteunen en ontwikkelen van softwareoplossingen. Deze samenwerking biedt ons niet alleen toegang tot uitgebreide middelen en kennis, maar stelt ons ook in staat om onze technologische ontwikkeling te versnellen en nieuwe marktkansen te benutten.

Scan Sys sluit zich aan bij Blinqx

 

Samenkomst van culturen

Wat deze samenwerking bijzonder maakt, is de gedeelde visie en ondernemersgeest tussen de teams van Scan Sys en Blinqx. Ruud van der Kruk, CEO Blinqx, benadrukt dit: We zijn erg blij om Maarten en team te verwelkomen in de Blinqx familie. Door samen te gaan ondernemen, kunnen we gezamenlijke groei gaan realiseren. Met het netwerk en de ondersteuning van Blinqx kan Scan Sys haar product en klantenkring uitbreiden, en met de oplossing van Scan Sys voegt Blinqx een prachtige tooling voor finance professionals toe aan het portfolio.

Maarten Terlingen, Managing Director Scan Sys, voegt hieraan toe: Het mooie van het ondernemerschap vind ik dat je iedere dag bezig bent met kansen en veranderingen in de markt. Door aan te sluiten bij Blinqx, kunnen wij blijven ondernemen – met ondersteuning van Blinqx om groeikansen nog beter en sneller gaan benutten. In deze samenwerking krijgen we toegang tot specialistische teams binnen Blinqx en kunnen we tegelijkertijd onze marktexpertise dicht op de markt en onze klant houden. Dat geeft onze dienstverlening een enorme boost en biedt ons Scan Sys team nieuwe kansen en mogelijkheden in een vertrouwde omgeving.

 

Wat betekent deze samenwerking voor klanten?

Door onze krachten te bundelen met Blinqx kunnen we ons productportfolio verder ontwikkelen en innoveren. Dit betekent dat we nog beter in staat zullen zijn om te voldoen aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten.

Wat betreft de integratie: er zullen geen drastische veranderingen zijn in onze dagelijkse bedrijfsvoering. We blijven gevestigd in Nootdorp, met ons vertrouwde team van bijna 50 collega’s, onder leiding van Maarten Terlingen en Jos Zimmermann. Dit biedt stabiliteit en continuïteit voor onze klanten en partners. We zullen profiteren van de ondersteuning, versterking en resources van Blinqx, terwijl we tegelijkertijd onze lokale expertise en klantgerichtheid behouden.

Samen met Blinqx kijken we uit naar een succesvolle toekomst, waarin we blijven streven naar excellentie in alles wat we doen. We zijn enthousiast over de kansen die voor ons liggen en we zijn vastbesloten om te blijven voorzien van innovatieve oplossingen voor bedrijfsadministraties.

Scan Sys sluit zich aan bij Blinqx

 

Over Blinqx

Blinqx is een aanbieder van softwareoplossingen die dienstverlenende professionals versterkt in hun groei en succes. De state-of-the-art software van Blinqx digitaliseert en optimaliseert de processen van meer dan 100.000 gebruikers in diverse sectoren, waaronder hypotheek & verzekering adviseurs, banken & financiële dienstverleners, accountancy, advocatuur, overheden en dienstverlenende organisaties. Met een trackrecord van exponentiële groei sinds de oprichting in 2019 beoogt Blinqx verdere uitbreiding in Europa.

Dit is Blinqx Lees ook het bericht vanuit Blinqx