Release 10.1

Release ImageCapture 10.1

Geplaatst: 28 november 2023

Deze maand is de major release 10.1 beschikbaar gekomen. In de nieuwste versie van ImageCapture zijn een aantal mooie algemene nieuwe features opgenomen. Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen.

 

Web Client: Nieuwe Interface

Met de lancering van ImageCapture 10.1 brengt Scan Sys een compleet nieuwe dimensie in intuïtieve navigatie naar voren binnen de software. Door een volledig geëvolueerde gebruikersinterface (GUI) wordt de gebruikservaring nog toegankelijker, waardoor je vlot en gemakkelijk door de software kunt bewegen.

Gebruiksvriendelijk Design
Deze update brengt een rustgevend visueel ontwerp met zich mee, waardoor ImageCapture fijner wordt om dagelijks de bedrijfsadministratie mee te verwerken. Met rustigere lijnen, evenwichtige kleuren en intuïtieve lay-outs wordt het werken met ImageCapture 10.1 een fijnere ervaring.

Mobiele Optimalisatie
Niet alleen op het desktopplatform, maar ook op mobiele apparaten is de nieuwe interface van ImageCapture een verademing. De gebruiksvriendelijkheid strekt zich uit tot de mobiele versie, waardoor werken onderweg net zo prettig is als op kantoor.

 

 

Web Client: Template definities

Gemakkelijk beheren van OCR-templates op kopniveau

ImageCapture 10.1 brengt een krachtige, nieuwe functie met zich mee waardoor gebruikers direct vanuit de Web Client, sjablonen kunnen aanmaken. Dit stelt hen in staat om de kwaliteit van OCR-herkenning op specifieke factuurkopvelden zoals factuurnummer, factuurdatum, factuurbedrag, BTW-bedrag, ordernummer en pakbonnummer te optimaliseren op het moment dat de controlefase van de factuurverwerking dit vereist.

Vóór versie 10 was het enkel mogelijk om sjablonen aan te vragen via de webclient of Windows-client, waarna deze via de Manager werden voltooid. Met ImageCapture 10.1 is het nu rechtstreeks en zelfstandig mogelijk vanuit de Web Client.

Dit kan per klantconfiguratie op zeer flexibele wijze worden ingesteld en per gebruiker worden bepaald wie de bijbehorende rechten verkrijgt. Voor meer informatie hierover kan je gerust contact opnemen met Scan Sys support.

 


 

Web Client: Workflow Configuratie

Uitgebreider beheren van workflow inrichtingen in ImageCapture

Met release 10.1 zijn de mogelijkheden voor het beheren van workflow-instellingen via de Web Client verder uitgebreid. Zo is het nu ook mogelijk, om de instellingen vanuit de Web Client te beheren, welke van invloed zijn op het inladen van de workflow groepen. Eerder was dat alleen van toepassing op het vanuit de Web Client beheren van de Workflow registers, een niveau onder Workflow groepen.

Voor nadere informatie en eventuele configuratie is het mogelijk om contact op te nemen met Scan Sys support.

 


 

Meer informatie over updaten naar 10.1

Scan Sys is momenteel bezig met het upgraden van ImageCapture Online naar versie 10.1. Deze update zal geleidelijk worden uitgerold naar alle ImageCapture Online klanten gedurende de komende weken, met een verwachte voltooiing tegen eind december. De updates zullen ’s avonds plaatsvinden vanaf 19:30 uur. Gedurende deze tijd is ImageCapture Online tijdelijk niet beschikbaar voor gebruik.

Voor meer informatie over release 10.1 kun je vrijblijvend contact met ons opnemen, of het ImageCapture, What’s New ImageCapture 10 Special-webinar terugkijken.

Voor overige verzoeken of technische hulpverlening kan je contact opnemen met onze supportafdelingtelefonisch of via het Scan Sys Portal. Onze supportmedewerkers beoordelen samen met jou de mogelijkheden van deze update en of je deze zelf, of met behulp van betaalde consultancy (remote of on-site) kunt uitvoeren.

Vanwege het grote aantal aanvragen om de update door onze support professionals uit te laten voeren, dien je rekening te houden met een langere doorlooptijd. Hou hier dus rekening mee bij het inplannen van de update van jouw ImageCapture omgeving.

 

Volg Scan Sys op LinkedIn!