Release ImageCapture 10.6

Release ImageCapture 10.6

Geplaatst: 24 juni 2024

Deze maand is release 10.6 beschikbaar gekomen. In de nieuwste versie van ImageCapture zijn een aantal nieuwe features en optimalisaties opgenomen. We maken hierbij een onderscheid tussen algemene features en features die applicatie-afhankelijk zijn. De allerbelangrijkste ontwikkeling vind je hieronder.

 

Vragen stellen vanuit het boeken

Met Release 10.6 is een veel gevraagde functionaliteit toegevoegd aan ImageCapture. Vanaf deze update is het mogelijk geworden om tijdens het boekingsproces direct vragen te stellen aan andere gebruikers of fiatteurs via de knop “Stel een vraag”.

Deze nieuwe functie verbetert de efficiëntie door gebruikers in staat te stellen om direct feedback te vragen of verduidelijking te krijgen voordat een factuur definitief wordt doorgestuurd naar een workflow-groep. Alle communicatie blijft binnen ImageCapture, wat zorgt voor betere traceerbaarheid en minimalisatie van papierstromen.

release imagecapture 10.6

 

MEER INFORMATIE OF UPDATE Release ImageCapture 10.6 AANVRAGEN?

Voor meer informatie over ImageCapture 10.6 kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Voor relaties met een lopende onderhoudsovereenkomst wordt de update kosteloos beschikbaar gesteld. Neem hiervoor contact op met onze supportafdeling, telefonisch of via het Scan Sys Portal. Onze supportmedewerkers beoordelen samen met jou de mogelijkheden van deze update en of je deze zelf, of met behulp van betaalde consultancy (remote of onsite) kunt uitvoeren.

Vanwege het grote aantal aanvragen om de update door onze support professionals uit te laten voeren, dien je rekening te houden met een langere doorlooptijd. Hou hier dus rekening mee bij het inplannen van de update van jouw ImageCapture omgeving.

Ben je nog geen klant van Scan Sys? Vul dan vrijblijvend ons contactformulier in. Onze sales medewerkers kunnen je vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van onze software voor jouw financiële administratie.