release imagecapture 10.4

Release ImageCapture 10.4

Geplaatst: 30 april 2024

Deze maand is release 10.4 beschikbaar gekomen. ImageCapture 10.4 is een zogenaamde minor release, waarbij met name kleine optimalisaties in de software zijn doorgevoerd.

 

Update in teken van onderhoud, minor features & bug fixes

In deze release hebben we ons gericht op het verbeteren van de stabiliteit en prestaties van onze software, met een focus op onderhoud, het toevoegen van kleine voorbereidende features en het oplossen van bugs. Deze updates zorgen voor een soepelere gebruikerservaring en een betrouwbare werking van ImageCapture en werken als een voorbereiding op een grote nieuwe update in een aanstaande release.

 

MEER INFORMATIE OF UPDATE Release ImageCapture 10.4 AANVRAGEN?

Voor meer informatie over ImageCapture 10.4 kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Voor relaties met een lopende onderhoudsovereenkomst wordt de update kosteloos beschikbaar gesteld. Neem hiervoor contact op met onze supportafdeling, telefonisch of via het Scan Sys Portal. Onze supportmedewerkers beoordelen samen met jou de mogelijkheden van deze update en of je deze zelf, of met behulp van betaalde consultancy (remote of onsite) kunt uitvoeren.

Vanwege het grote aantal aanvragen om de update door onze support professionals uit te laten voeren, dien je rekening te houden met een langere doorlooptijd. Hou hier dus rekening mee bij het inplannen van de update van jouw ImageCapture omgeving.

Ben je nog geen klant van Scan Sys? Vul dan vrijblijvend ons contactformulier in. Onze sales medewerkers kunnen je vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van onze software voor jouw financiële administratie.