local installation to the Cloud

Van lokale installatie naar de Cloud? ImageCapture beweegt met je mee!

Geplaatst: 11 juni 2024

Van lokale installatie naar de Cloud? In een tijd waarin digitalisering en efficiëntie centraal staan, is het geen verrassing dat steeds meer bedrijven de overstap maken naar de cloud, vooral als het gaat om hun administratieve processen. De trend strekt zich zelfs uit tot de ontwikkelaars van ERP- en financiële pakketten, die hun focus verleggen van legacy-systemen naar krachtige online oplossingen. Bij Scan Sys hebben we deze verschuiving omarmd met onze flexibele ImageCapture Online oplossing, waardoor bedrijven kunnen profiteren van geavanceerde automatisering en naadloze integratie met hun bestaande systemen.

 

Waarom werken steeds meer organisaties in de Cloud?

  • Flexibiliteit en schaalbaarheid: Cloudoplossingen stellen organisaties in staat om snel en eenvoudig resources toe te voegen of te verwijderen op basis van hun behoeften. Dit maakt het gemakkelijk om op te schalen tijdens drukke periodes en kosten te besparen tijdens rustigere periodes.

  • Toegankelijkheid: Met cloudgebaseerde systemen hebben gebruikers overal toegang tot hun gegevens en applicaties, zolang ze een internetverbinding hebben. Dit maakt het mogelijk om flexibeler te werken en maakt samenwerking op afstand eenvoudiger.

  • Kostenbesparing: Doordat organisaties geen eigen hardware en infrastructuur hoeven aan te schaffen en te onderhouden, kunnen ze aanzienlijk besparen op kapitaalinvesteringen en operationele kosten. Cloudoplossingen werken vaak op een abonnementsmodel, waardoor organisaties alleen betalen voor wat ze gebruiken.

  • Automatische updates en onderhoud: Organisaties hoeven zich geen zorgen te maken over het onderhoud van de infrastructuur en applicaties, inclusief software-updates en patches. Dit vermindert de belasting van interne IT-teams en zorgt ervoor dat organisaties altijd beschikken over de nieuwste functies en beveiligingsupdates.

  • Betrouwbaarheid en veiligheid: Softwareleveranciers investeren met hun cloudoplossingen in geavanceerde beveiligingsmaatregelen en redundantie om de beschikbaarheid en veiligheid van gegevens te waarborgen. Dit kan vaak een hoger niveau van beveiliging bieden dan wat veel organisaties intern kunnen bereiken. 

 

Flexibiliteit, een ImageCapture kernwaarde

Het begint vaak met de keuze voor een ERP-systeem, een cruciale beslissing die de ruggengraat vormt van de bedrijfsactiviteiten. Maar wat als de behoeften van een bedrijf veranderen? Stel je voor dat nieuwe bedrijfsprocessen worden geïmplementeerd, of dat er behoefte is aan meer geavanceerde functionaliteiten die het huidige ERP-systeem niet kan bieden. In dergelijke situaties is flexibiliteit essentieel.

Bij Scan Sys begrijpen we deze uitdagingen en streven we ernaar om flexibiliteit te bieden in de keuze van software, zelfs in tijden van verandering. We geloven in het bieden van oplossingen die niet alleen voldoen aan de behoeften van vandaag, maar die ook schaalbaar zijn en kunnen evolueren met de groei van een bedrijf.

 

Naadloze overgang naar een ander ERP

Met ImageCapture Online kunnen bedrijven soepel overstappen naar een ander ERP-systeem zonder verlies van functionaliteit. Of het nu gaat om de overstap van On-premise naar de Cloud of van het ene ERP-pakket naar Exact, AFAS, Visma of een andere populaire ERP-oplossing; ImageCapture integreert naadloos. Deze integratie zorgt ervoor dat gebruikers kunnen blijven vertrouwen op hun vertrouwde ImageCapture software, zelfs als de onderliggende systemen veranderen.

Onze focus ligt op het minimaliseren van de impact van veranderingen en het bieden van een soepele overgangsperiode, zodat bedrijven zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten zonder onderbrekingen.

 

Soepele transformatie de Cloud in

De trend naar cloudgebaseerde oplossingen is onmiskenbaar en biedt bedrijven ongekende flexibiliteit, schaalbaarheid en toegankelijkheid. Met ImageCapture Online kunnen bedrijven profiteren van deze voordelen en naadloos overstappen naar de cloud. Of het nu gaat om het boeken en goedkeuren van facturen op een smartphone, tablet of laptop, ImageCapture Online maakt het mogelijk om overal en altijd toegang te hebben tot essentiële bedrijfsgegevens en processen.

Onze cloudoplossing biedt niet alleen een veilige en betrouwbare infrastructuur, maar ook een gebruiksvriendelijke ervaring die is ontworpen om de productiviteit te verhogen en de samenwerking te verbeteren.

 

Jouw lokale installatie naar de cloud? Kies voor flexibiliteit met ImageCapture Online

Met ImageCapture Online ben je verzekerd van een soepele overgang van jouw lokale installatie naar de cloud. Je softwareomgeving aanpassen en schalen aan de evoluerende behoeften, of het nu gaat om het kiezen van een ander ERP-systeem of om over te stappen naar de cloud, wij helpen je graag verder!

Neem vandaag nog contact op met ons team en ontdek hoe ImageCapture Online uw bedrijf flexibeler kan maken dan ooit tevoren. We zijn er om je te ondersteunen bij elke stap van de reis naar digitalisering en optimalisatie.

 

Volg Scan Sys op LinkedIn!