release 9.3

Release ImageCapture 9.3

Geplaatst: 15 februari 2022

Deze maand is release 9.3 beschikbaar gekomen. In de nieuwste versie van onze software zijn een aantal mooie nieuwe features opgenomen. De meest belangrijke ontwikkelingen zetten wij in dit artikel voor je op een rij. We maken hierbij een onderscheid tussen algemene features en features die applicatie-afhankelijk zijn.

 

DECLARATIEVERWERKING

In de oplossing voor declaratieverwerking is de navigatie in de webclient verder geoptimaliseerd. De oplossing is nu gebruiksvriendelijker voor ImageCapture-gebruikers die naast het verwerken van declaraties, ook gebruik maken van de ImageCapture Workflow.

De oplossing voor declaratieverwerking is inmiddels beschikbaar voor een groot aantal bekende ERP-, financiële-, TMS- en CRM-applicaties. Kijk voor een actueel overzicht op onze koppelingspagina.

 

EXACT BOUW7

Het was al mogelijk om met ImageCapture, naast facturen, ook servicebonnen te verwerken in combinatie met Exact Bouw7.

ImageCapture automatiseert dit proces door de standaard servicebonnen van de opdrachtgever te scannen of te importeren uit e-mailboxen, deze vervolgens automatisch te koppelen aan de juiste klant in Bouw7 en de gegevens geautomatiseerd te verwerken. Deze gegevens kunnen naar wens verder verrijkt worden, bijvoorbeeld met aanvullende omschrijvingen en informatie.

Aansluitend worden de Bouw7 projecten aangemaakt. Bij het aanmaken van een project is het nu ook mogelijk om direct de servicebon als bijlage aan het project te koppelen.

 

ULTIMO ONLINE

Vanaf versie 9.3 is de koppeling met Ultimo, Exact Globe en ImageCapture ook mogelijk wanneer de Ultimo-omgevingen zelf door Ultimo Online gehost wordt. Ultimo Software ontwikkelt oplossingen die worden toegepast voor de optimalisatie van uiteenlopende processen. Denk bijvoorbeeld aan toepassingen op het gebied van facility, fleet management en maintenance. Relaties die Ultimo Online gebruiken in combinatie met Exact Globe kunnen nu ook de inkomende facturenstroom digitaal verwerken en fiatteren met behulp van ImageCapture software.

In 2022 zal Scan Sys ook integraties van Ultimo en ImageCapture met andere financiële applicaties introduceren. 

 

Meer informatie of de update aanvragen?

Voor meer informatie over ImageCapture 9.3 kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Voor relaties met een lopende onderhoudsovereenkomst wordt de update kosteloos beschikbaar gesteld. Neem hiervoor contact op met onze supportafdeling via het Scan Sys Portal. Onze supportmedewerkers beoordelen samen met jou de mogelijkheden van deze update en of je deze zelf, of met behulp van betaalde consultancy (remote of onsite) kunt uitvoeren.

Vanwege het grote aantal aanvragen om de update door onze support professionals uit te laten voeren, dien je rekening te houden met een langere doorlooptijd. Hou hier dus rekening mee bij het inplannen van de update van jouw ImageCapture omgeving.

Ben je nog geen klant van Scan Sys? Vul dan ons contactformulier in. Onze sales medewerkers kunnen je vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van onze software voor jouw financiële administratie.