Release ImageCapture 9.9

Geplaatst: 9 mei 2023

Deze maand is release 9.9 beschikbaar gekomen. In de nieuwste versie van ImageCapture zijn een aantal mooie nieuwe features opgenomen. De meest belangrijke ontwikkelingen zetten wij in dit artikel voor je op een rij. 

 

Annotatie tool

Vanaf versie 9.9 is het mogelijk om facturen te verrijken met annotaties in de Web Client. Een veel gewenste feature is bij deze toegevoegd om het gebruiksgemak te verhogen voor onze online gebruikers. 

 

Opslaan als PDF

Met de komst van versie 9.9 is het mogelijk om documenten direct op te slaan vanuit de Web Client als PDF-bestand. Waar het in vorige versies al mogelijk was om documenten te exporten als TIFF-bestand, zal het gebruiksgemak met deze extra functionaliteit tevens worden verhoogd!

 

Direct mailen vanuit ImageCapture

Om in de sfeer van PDF-bestanden te blijven; met release 9.9 introduceren wij de mogelijkheid om vanuit de Web Client direct een factuur te mailen met het PDF-bestand als bijlage. Deze functie integreert met de meeste e-mailclients. 

 

Herhalende boekingen*

In release 9.5 introduceerden wij de functionaliteit voor het verwerken van herhalende boekingen. Met release 9.9 is deze functionaliteit voor nog meer koppelingen beschikbaar! Zo is het vanaf nu ook mogelijk om herhalende boekingen te maken met CERM, GroenVision, MultiPress, Multivers en Prodin

 

MEER INFORMATIE OF DE UPDATE AANVRAGEN?

Voor meer informatie over ImageCapture 9.9 kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Voor relaties met een lopende onderhoudsovereenkomst wordt de update kosteloos beschikbaar gesteld. Neem hiervoor contact op met onze supportafdeling, telefonisch of via het Scan Sys Portal. Onze supportmedewerkers beoordelen samen met jou de mogelijkheden van deze update en of je deze zelf, of met behulp van betaalde consultancy (remote of onsite) kunt uitvoeren.

Vanwege het grote aantal aanvragen om de update door onze support professionals uit te laten voeren, dien je rekening te houden met een langere doorlooptijd. Hou hier dus rekening mee bij het inplannen van de update van jouw ImageCapture omgeving.

Ben je nog geen klant van Scan Sys? Vul dan ons contactformulier in. Onze sales medewerkers kunnen je vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van onze software voor jouw financiële administratie.

 

*Ben je een bestaande klant en wil je gebruik maken van de functionaliteit voor herhalende boekingen? Dan moet je niet alleen de software updaten, maar ook de database upgraden. Neem voor meer informatie contact op met je accountmanager, of zoek contact via onze contactpagina