ImageCapture en de software van AFAS

Geplaatst: 19 september 2022

Scan Sys is AFAS-partner van het eerste uur en heeft een gecertificeerde koppeling met de software van AFAS. Op dit moment bieden wij voor AFAS-gebruikers oplossingen voor het verwerken van inkoopfacturen, inkooporderbevestigingen, declaraties en allerlei overige documenten. Inmiddels maken meer dan 350 AFAS-gebruikers dagelijks gebruik van onze software. We hebben een aantal klanten gevraagd om hun ervaringen te delen. Ontdek hoe Headfirst, Van Aalst Group en GVT Group of Logistics het gebruik van ImageCapture ervaren.

 

Headfirst

HeadFirst is marktleider op het gebied van kennisbemiddeling tussen Zelfstandig Professionals, Leveranciers en Opdrachtgevers. Sinds 2013 werken zij met onze software in combinatie met AFAS voor de geautomatiseerde verwerking van hun facturen. Mattijs Wassenburg, manager Software Development & IT vertelt over zijn ervaringen met ImageCapture en Scan Sys.

Scan Sys is een flexibele partij die voor ons de software op maat heeft afgestemd. Bij andere partijen wordt niet altijd dezelfde flexibiliteit geboden. Het pakket helpt om het verwerkingsproces van facturen vele malen sneller te laten verlopen en biedt het gemak van digitale beschikbaarheid van de documenten.

Lees meer over de ervaringen van HeadFirst!

 

Van Aalst Group

Van Aalst Group B.V. is een derde generatie familiebedrijf, opgericht in 1954 door de grootvader van de huidige DGA Wijnand van Aalst die een betoncentrale exploiteerde in Koudekerk. Van Aalst senior was degene die constateerde dat er behoefte bestond om droge bulk, zoals cementpoeder, op een efficiënte manier over te hevelen van een vrachtschip naar een opslagplaats. Hij ontwikkelde hiervoor een ingenieus systeem waarbij met behulp van een “stofzuiger” de droge stoffen werden opgezogen en opgeslagen in een tank. Sinds begin 2015 verwerken de bedrijven van de Van Aalst Group de inkomende facturen met ImageCapture for Invoices en Documents.

Met name de eerste maanden hebben wij het nieuwe proces met ImageCapture heel strak gemonitord op aantallen en tijdsbesparing. Inmiddels is het al zo ingeburgerd en onderdeel geworden van onze administratie dat het bij niemand ter discussie staat. Het systeem werkt gewoon heel plezierig. Het heeft ons net dat stukje extra ruimte gegeven om meer te kunnen doen met de bestaande capaciteit.

Lees meer over de ervaringen van Van Aalst Group!

 

GVT Group of Logistics

GVT Group of Logistics is een samenstelling van 6 gespecialiseerde logistieke bedrijven waaronder GVT Transport, GVT Global Solutions en Barge Terminal Tilburg. Sinds 2006 is GVT gebruiker van ImageCapture voor de geautomatiseerde verwerking van hun vrachtdocumenten. In 2012 is ook de verwerking van facturen naar AFAS geautomatiseerd met behulp van onze software. Joeri Stok, IT & Project Manager, vertelt over het gebruik van de software en de ervaringen met Scan Sys.

Wat heeft het werken met ImageCapture opgeleverd? Met name een enorme tijdsbesparing. We hoeven niet meer te zoeken naar documenten en we hebben een veel betere positie richting onze leveranciers. Betalingen komen op tijd en het crediteurensaldo wordt beter beheerd. Dit geeft vertrouwen aan onze leveranciers. Ook kunnen wij meer werk verzetten met hetzelfde aantal mensen.

Lees meer over de ervaringen van GVT Group of Logistics!

 

MEER INFORMATIE?

Meer weten over onze koppeling met de software van AFAS? Neem ook eens een kijkje op onze productpagina. Liever een productdemonstratie? Dan kan natuurlijk ook! Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan laten wij je zien hoe eenvoudig het boeken van je facturen en overige documenten geautomatiseerd kan worden!