Transitorisch boeken voor AFAS-gebruikers

Geplaatst: 21 juli 2021

Voor veel van onze AFAS-gebruikers was transitorisch boeken in ImageCapture een grote wens. In de nieuwste versie van Profit heeft AFAS deze functionaliteit nu beschikbaar gesteld! Vanaf nu is het dus ook mogelijk om in ImageCapture facturen te boeken over verschillende periodes. Denk bijvoorbeeld aan jaarlijkse facturen voor huur of verzekeringen, waarvan de kosten op maandelijkse basis moeten worden geregistreerd.

In ImageCapture kan met behulp van de button transitorisch boeken eenvoudig de periode worden opgegeven waarover de factuur verdeeld moet worden. De boekingsregels worden dan automatisch gegenereerd voor de desbetreffende periodes en, na goedkeuring, automatisch aangemaakt in AFAS Profit.

Of je facturen nu over meerdere periodes geboekt worden, gematcht moeten worden met de bestelling in AFAS of automatisch op regelniveau herkend moeten worden, met ImageCapture verwerk je al je inkoopfacturen op uniforme wijze. 

Meer weten over onze factuurverwerkingsoplossing in combinatie met AFAS Profit?

Neem dan ook eens een kijkje op onze koppelingspagina Factuurverwerking met AFAS of neem direct contact op voor een demo.

p.s. Wist je dat je ook je andere documenten zoals HR-dossiers, contracten en inkomende poststukken geautomatiseerd kunt verwerken met ImageCapture software? Op onze koppelingspagina Documentverwerking met AFAS vind je meer informatie over de mogelijkheden voor jouw digitale administratie in AFAS!