Geautomatiseerde documentverwerking met AFAS Profit

ImageCapture is gebruiksvriendelijke scanning software voor de geautomatiseerde documentverwerking met AFAS Profit. Denk bijvoorbeeld aan uw inkomende poststukken, relatiedocumenten, contracten, pakbonnen, offertes, orderbevestigingen en HR-documenten. Al deze documenten kunnen met behulp van de ImageCapture software batchmatig gedigitaliseerd worden en in AFAS Profit gearchiveerd worden. ImageCapture integreert volledig met de software van AFAS en maakt bij het verwerken van de documenten direct gebruik van de aanwezige gegevens in Profit. Hierdoor beheert u uw documenten op één plek, namelijk in AFAS Profit.

 

De voordelen van geautomatiseerde documentverwerking met AFAS Profit en ImageCapture

  • Overal en altijd inzage in uw documenten
  • Digitaal archief: besparing op kostbare archiefruimte
  • Volledige integratie met AFAS Profit
  • Documenten worden gearchiveerd in AFAS Profit en zijn vanuit verschillende gegevens  opvraagbaar
  • Tekstherkenning: door gebruik van OCR herkenning zijn documenten op tekst doorzoekbaar na het openen van het document

Ook de factuurverwerking met AFAS kan volledig geautomatiseerd worden. Bezoek ook eens onze landingpage: Factuurverwerking met AFAS.

Het proces

Scannen

Uw documenten kunnen met behulp van ImageCapture eenvoudig gedigitaliseerd worden: Verschillende documenttypen kunnen op één stapel gescand worden in ImageCapture, via scanners of multifunctionals met scan to file optie, waarna de documenten automatisch (met behulp van barcodes) of interactief op het scherm, gekoppeld worden aan de juiste gegevens in AFAS Profit.

Classificeren

Intern aangemaakte documenten kunnen automatisch worden geclassificeerd per relatie, order of ander gegeven en documenttype, door bij het aanmaken van de documenten vanuit AFAS Profit deze kenmerken in de vorm van een barcode meteen af te drukken. Externe documenten zoals poststukken, pakbonnen en orders kunnen heel snel op het beeldscherm worden geïndexeerd waarbij alle relevante gegevens uit AFAS Profit geselecteerd kunnen worden. Hierdoor is het niet nodig de documenten apart te scannen en per stuk te verwerken. Door middel van drag and drop OCR herkenning kunnen omschrijvingen en andere gegevens snel en eenvoudig aan het document onttrokken worden en bijvoorbeeld worden gebruikt om als omschrijving aan het bestand mee te geven.

Archiveren

De digitale documenten worden gearchiveerd in AFAS Profit en zijn opvraagbaar vanuit alle relevante gegevens. Alle documenten worden dus op één plek beheerd, namelijk in AFAS Profit en kunnen in AFAS Profit ook worden opgenomen in workflows.

 

Top
Schrijf je in voor onze nieuwsbriefBlijf op de hoogte!

De automatiseringswereld staat niet stil. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets meer van onze laatste ontwikkelingen.

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Lees meer. | Sluiten