Release ImageCapture 8.17

Geplaatst: 4 januari 2021

De januari release van onze software staat grotendeels in het teken van de nieuwe koppeling met Visma.net. Deze koppeling is in december beschikbaar gekomen en in deze release zijn verdere optimalisaties en functionele uitbreidingen doorgevoerd, op basis van de eerste bevindingen van onze gebruikers.

Daarnaast zijn in deze release kleine optimalisaties doorgevoerd in de koppeling met bouw7 van Exact. Ook deze koppeling is onlangs geïntroduceerd (oktober 2020) en wordt dus de komende maanden nog verder uitgebreid en geperfectioneerd. Zo worden onze nieuwe en bestaande koppelingen continu verder ontwikkeld en wordt het werken met ImageCapture voor jou als gebruiker nog gemakkelijker!

Voor optimaal gebruiksgemak en een stuk ontzorging, kunnen gebruikers van Visma.net en bouw7 ook gebruik maken van onze hostingdiensten via het ImageCapture Online platform. Hierdoor hoeft er bijvoorbeeld niet meer geïnvesteerd te worden in dure hardware zoals servers en wordt er altijd met de meest recente versie van ImageCapture gewerkt.

Benieuwd naar de mogelijkheden van de koppeling met Visma.net, bouw7 of naar onze hosting mogelijkheden?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk eens onze landingpage: Factuurverwerking met Visma.net of Factuurverwerking met bouw7.