Factuurverwerking met Reflecta

Nieuw: deblokkeer-functie in koppeling met Reflecta XL-ENZ

Geplaatst: 20 februari 2019

Vanaf de nieuwe release, ImageCapture 8.4, is het mogelijk om boekingen nu direct aan te maken in XL-ENZ, status geblokkeerd voor betaling en deze te deblokkeren nadat de facturen zijn gefiatteerd in ImageCapture. De koppeling met Reflecta XL-ENZ is in 2018 op de markt gekomen voor de geautomatiseerde verwerking van facturen. Reflecta specialiseert zich in de fashion industrie met de ERP oplossing XL-ENZ.

Het grote voordeel van deze samen met Reflecta ontwikkelde aanpassing, is dat uw kosten en verplichtingen direct zichtbaar zijn in XL-ENZ in de periode waar deze betrekking op hebben, zonder het risico van ongeautoriseerde, voortijdige betaling.

Het proces in ImageCapture

Facturen worden automatisch geïmporteerd uit de mailbox of, indien er nog sprake is van papieren facturen, worden deze eerst gescand, waarna ze in ImageCapture worden ingelezen. ImageCapture herkent de juiste crediteur en alle relevante boekingsdata zoals factuurnummer, -datum en -bedragen. Op basis van de direct ingelezen stamgegevens uit XL-ENZ, genereert ImageCapture een automatisch boekingsvoorstel. Per factuur, is het mogelijk, deze te boeken op kosten, te koppelen aan goederen leveringen of een mix hiervan. ImageCapture selecteert op basis van flexibel in te richten procuratieschema’s automatisch de fiatteurs die de factuur moeten beoordelen. Daar waar gewenst, kan daar vervolgens nog een wijziging in worden aangebracht.

Vanaf versie 8.4 wordt de boeking nu direct geblokkeerd voor betaling aangemaakt in XL-ENZ. Nadat de laatste fiatteur de factuur heeft geaccordeerd voor betaling, wordt de boeking in XL-ENZ automatisch gedeblokkeerd en kan deze meelopen in uw betalingsprocedures. Het PDF-document is als bijlage van de boeking direct opvraagbaar vanuit XL-ENZ met daarbij alle informatie omtrent verwerking en goedkeuring (audit trail) als bijlagepagina.

Automatische factuurverwerking en -fiattering met ImageCapture en Reflecta XL-ENZ geeft u volledig inzage en grip op uw kosten. U bespaart kostbare tijd op het verwerkingsproces van uw facturen.

Meer informatie over de mogelijkheden van factuurverwerking in Reflecta XL-ENZ vindt u op onze koppelingspagina Factuurverwerking met Reflecta XL-ENZ en Workflow en archief met Reflecta XL-ENZ.