Van 2023 naar 2024, een terug- én vooruitblik

Geplaatst: 3 januari 2024

Gelukkig nieuwjaar! – het is tijd voor een terug- én vooruitblik! Het afgelopen jaar was een bijzonder succesvol voor Scan Sys. Van het verwelkomen van vele nieuwe klanten en collega’s tot het uitbreiden van ImageCapture met de update naar versie 10 en tal van nieuwe functies.

2024 wacht op ons met nieuwe avonturen en doelen. In deze blog blikken we terug op de mooie momenten van het voorgaande jaar en stuk nemen we een kijkje naar wat voor prachtige toekomstplannen we voor ogen hebben in het aankomende jaar.

 

Vorig jaar…

  • Brachten wij zes updates ter optimalisatie en uitbreiding van ImageCapture uit;
  • passeerden wij de grens van 4900 tevreden klanten in binnen en buitenland;
  • hebben we onze portefeuille uitgebreid met diverse nieuwe koppelingen;
  • brachten wij het volledig geëvolueerde ImageCapture 10.1 tot het daglicht
  • en hebben we tal van nieuwe collega’s kunnen verwelkomen!

 

Van 2023 naar 2024, van 9 naar 10!

In 2023 hebben wij met releases 9.8 tot 10.1, ImageCapture uitgebreid met veel optimalisaties, uitbreidingen en nieuwe functionaliteit. Gedurende het jaar werd gewerkt aan nieuwe functionaliteit zoals de annotatie, opslaan als PDF, direct mailen tools. Bestaande functionaliteit zoals herhalende boekingen werd uitgebreid naar vrijwel alle koppelingen en wij lieten iedereen voor het eerst kennis maken met het zelfstandig configureren van workflows. Ondertussen waren wij op de achtergrond hard bezig met het ontwikkelen van de allernieuwste versie van ImageCapture.

ImageCapture 10 introduceert een revolutionaire gebruikerservaring met intuïtieve navigatie en een rustgevend visueel ontwerp. Deze versie optimaliseert niet alleen de desktopervaring, maar verbetert ook de toegankelijkheid op mobiele apparaten. Daarnaast biedt deze update krachtige mogelijkheden, zoals het direct aanmaken van sjablonen vanuit de Web Client voor nauwkeurigere OCR-herkenning op specifieke factuurkopvelden, en uitgebreider beheer van workflow-instellingen via de Web Client.

In 2024…

Ambiëren wij ImageCapture nog verder te optimaliseren door bijvoorbeeld:

  • de mogelijkheden van ImageCapture Workflow sterk uit te breiden
  • introductie van dashboarding in ImageCapture en uitbreiding van ImageCapture archief
  • de gebruikers via de ImageCapture Web Client ook zelf templates aan te laten maken op factuur- en documentregelniveau met introductie van ondersteunende AI technieken
  • uitbreiding van inzet mogelijkheden op bestaande koppelingen als inkoopordermatching, verkooporder verwerking, pakbon verwerking en aansluiting op inkoopmanagement
  • tal van nieuwe ERP-koppelingen te introduceren!

 

 

Nog één keer 2023, in een vogelvlucht

DE BESTE WENSEN

Wij wensen je een gezond en succesvol 2024! Wil je in het nieuwe jaar ook de overstap maken naar digitaliseren en optimaliseren van de bedrijfsprocessen? Neem dan gerust contact met ons op.

Volg Scan Sys op LinkedIn!