Imagecapture release 9.12

Release ImageCapture 9.12

Geplaatst: 30 augustus 2023

Deze maand is release 9.12 beschikbaar gekomen. In de nieuwste versie van ImageCapture zijn een aantal mooie nieuwe features opgenomen. We maken hierbij een onderscheid tussen algemene features en features die applicatie-afhankelijk zijn. Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen.

 

Ondersteuning ECI API

Vanaf versie 9.12 is ImageCapture voorbereid om een directe koppeling te leggen met Ridder iQ via de API van ECI. Hiermee is de weg vrijgemaakt om klanten te gaan bedienen die ECI Ridder iQ gebruiken vanuit een gehoste omgeving. Op dit moment wordt er actief gewerkt aan verdere inrichting en optimalisatie.

 

MEER INFORMATIE OF UPDATE 9.12 AANVRAGEN?

Voor meer informatie over release 9.12 kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Voor relaties met een lopende onderhoudsovereenkomst wordt de update kosteloos beschikbaar gesteld. Neem hiervoor contact op met onze supportafdelingtelefonisch of via het Scan Sys Portal. Onze supportmedewerkers beoordelen samen met jou de mogelijkheden van deze update en of je deze zelf, of met behulp van betaalde consultancy (remote of on-site) kunt uitvoeren.

Vanwege het grote aantal aanvragen om de update door onze support professionals uit te laten voeren, dien je rekening te houden met een langere doorlooptijd. Hou hier dus rekening mee bij het inplannen van de update van jouw ImageCapture omgeving.

Ben je nog geen klant van ImageCapture? Vul dan vrijblijvend ons contactformulier in. Onze sales medewerkers kunnen je vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van onze software voor jouw financiële administratie.