Release 9.10

Release ImageCapture 9.10

Geplaatst: 9 mei 2023

Deze maand is release 9.10 beschikbaar gekomen. In de nieuwste versie van ImageCapture zijn een aantal mooie nieuwe features opgenomen. De meest belangrijke ontwikkelingen zetten wij in dit artikel voor je op een rij. We maken hierbij een onderscheid tussen algemene features en features die applicatie-afhankelijk zijn.

Release 9.10

Workflows configureren

Voorheen was het aanpassen van de workflows soms tijdrovend en lastig. Vaak moest er contact gelegd worden met onze support- of projectafdelingen om dit mogelijk te maken. Maar met de nieuwe functionaliteit in deze software-update krijg je meer vrijheid en controle over het proces. Je kunt nu zelfstandig en op elk gewenst moment je procuratieschema wijzigen, zonder tussenkomst van onze support- of projectafdelingen. Dit maakt het mogelijk om snel en efficiënt wijzigingen aan te brengen wanneer dat nodig is. 

 

Het is nu mogelijk om het procuratieschema te beheren in de webclient, gebruikers toe te voegen en rechten te beheren, bestaande workflows aan te passen op de inhoud en nieuwe workflows aan te maken zonder entry condition zoals factuurtype. Tijdens het aanpassen van workflows kunnen er nog steeds fiatteurs blijven werken en fiatteerprocessen blijven doorgaan. 

 

release 9.10

 

MEER INFORMATIE OF UPDATE 9.10 AANVRAGEN?

Voor meer informatie over release 9.10 kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Voor relaties met een lopende onderhoudsovereenkomst wordt de update kosteloos beschikbaar gesteld. Neem hiervoor contact op met onze supportafdeling, telefonisch of via het Scan Sys Portal. Onze supportmedewerkers beoordelen samen met jou de mogelijkheden van deze update en of je deze zelf, of met behulp van betaalde consultancy (remote of on-site) kunt uitvoeren.

Vanwege het grote aantal aanvragen om de update door onze support professionals uit te laten voeren, dien je rekening te houden met een langere doorlooptijd. Hou hier dus rekening mee bij het inplannen van de update van jouw ImageCapture omgeving.

Ben je nog geen klant van Scan Sys? Vul dan vrijblijvend ons contactformulier in. Onze sales medewerkers kunnen je vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van onze software voor jouw financiële administratie.