Vergeet niet je workflow te delegeren tijdens jouw kerstvakantie!

Geplaatst: 15 december 2022

Er even tussenuit tijdens de winterweken? Dan heb je waarschijnlijk je out of office aangezet en de laatste mailtjes naar je collega’s al gestuurd. Wat een heerlijk vooruitzicht, een paar dagen zorgeloos genieten en fijne herinneringen maken met vrienden en familie! Maar hoe zit het met jouw workflow?

WORKFLOW DELEgEREN

Wil je na je vakantie net zo ontspannen je werk hervatten? Zorg dan dat je tijdens je vakantie je workflow in ImageCapture delegeert! Met deze handige functie kun je het goedkeuren van de inkoopfacturen tijdelijk overlaten aan een van je collega’s. Zo kun jij genieten van een zorgeloze vakantie en hoef je je bij terugkomst niet door een bulk inkoopfacturen te worstelen! Het delegeren van je workflow is slechts een van de vele mogelijkheden van ImageCapture Workflow. Zo kun je tijdens het goedkeuren van facturen ook een vraag stellen aan een van je collega’s of een opmerking plaatsen bij de factuur wanneer je deze goed- of afkeurt. 

Heb je niemand om je workflow aan te delegeren? Geen nood! Met de functie Bulkfiattering kun je heel snel door je workflow heen. Daarbij kun je de facturen filteren op datum of leverancier en kost het goedkeuren van de facturen maar weinig tijd.

 

BENIEUWD WAT ER NOG MEER MOGELIJK IS MET IMAGECAPTURE WORKFLOW?

Met ImageCapture workflow kun je inkoopfacturen snel goed- of afkeuren, een vraag stellen aan een medewerker of een opmerking meegeven aan het de boeking. Bovendien heb je de beschikking over een digitaal archief waarin je alle facturen gemakkelijk kunt terugvinden. Wil je weten welke collega jouw facturen in behandeling heeft? Ook dit zie je in het digitale archief van ImageCapture. Eventueel kun je het archief zelfs uitbreiden met rapportagemogelijkheden. En mocht je je tijdens je vakantie toch vervelen, dan kun je je facturen natuurlijk ook zelf blijven goedkeuren, eenvoudig vanaf je mobiel of tablet!

Neem vrijblijvend contact met ons op of zoek je applicatie en ontdek de mogelijkheden voor jouw administratie!

 

Alvast een hele fijne vakantie en feestdagen gewenst!