voordelen van imagecapture workflow

De 5 grootste voordelen van ImageCapture Workflow

Geplaatst: 29 november 2022

Dat je met een digitaal goedkeuringsproces kostbare tijd bespaart op de verwerking van je inkoopfacturen, zal je misschien al bekend zijn. Het is dan ook niet vreemd dat wij regelmatig vragen krijgen over onze workflow oplossing in ImageCapture. Wat zijn nou de grootste voordelen van ImageCapture workflow? In dit artikel leggen wij uit hoe ImageCapture workflow eigenlijk werkt, en waarom jij zou moeten kiezen voor digitale goedkeuring van je facturen.

 

1. Goedkeuren vanaf iedere locatie, op ieder moment

Je kunt je facturen goedkeuren terwijl je onderweg of thuis aan het werk bent, gewoon vanaf je smartphone, tablet of laptop. De betaling van je facturen hoeft dus nooit meer vertraging op te lopen!


2. Digitaal archief met uitgebreide zoekfunctionaliteit

In het digitale archief van ImageCapture worden alle facturen opgeslagen die in behandeling, of verwerkt zijn. Toegang tot het archief kan ingeregeld worden zodat medewerkers bijvoorbeeld alleen hun eigen documenten kunnen inzien, of de documenten van de medewerkers waar zij verantwoordelijk voor zijn. De facturen kunnen in het archief van ImageCapture gefilterd worden op basis van datum, crediteur of andere afhankelijkheden.


3. Goedkeuren, afkeuren, opmerken, een vraag stellen

Het kan allemaal in ImageCapture! Het goedkeuringsscherm in ImageCapture is heel overzichtelijk ingedeeld en je vindt al deze functies direct terug. Bij het afkeuren van een factuur gaat deze, voorzien van een opmerking, terug naar de boeker. Ook bij het goedkeuren van facturen kan een opmerking geplaatst worden. Verder kun je tijdens het goedkeuren ook een vraag uitzetten bij een collega en wachten op een reactie alvorens je de factuur beoordeeld.


4. Delegeren bij afwezigheid

Als je met vakantie gaat, kun je in ImageCapture instellen dat je facturen door een van je collega’s worden goedgekeurd. Geen vertraging en ook geen eindeloze stroom documenten als je terugkomt van je vakantie.


5. Reporting met Imagecapture Insights

Het is mogelijk om het digitale archief uit te breiden met de mogelijkheid van reporting. Hiermee kan waardevolle managementinformatie eenvoudig ontsloten worden. Denk bijvoorbeeld aan inzicht in het verwerkingsproces van je inkoopfacturen waardoor je direct kunt zien of er bottlenecks in dit proces ontstaan. Ook kun je informatie over een crediteur of een specifieke periode opvragen voor meer inzicht in je kosten.

 

Meer weten over ImageCapture workflow?

Neem dan ook eens een kijkje op onze oplossingspagina Factuurverwerking met workflow en digitaal archief. Neem gerust contact met ons op, hou onze nieuwspagina in de gaten of volg ons op social media!