release 9.7

Release ImageCapture 9.7

Geplaatst: 11 oktober 2022

Deze maand is release 9.7 beschikbaar gekomen. In de nieuwste versie van ImageCapture zijn een aantal mooie nieuwe features opgenomen. De meest belangrijke ontwikkelingen zetten wij in dit artikel voor je op een rij. We maken hierbij een onderscheid tussen algemene features en features die applicatie-afhankelijk zijn.

 

Multi-factor authenticatie

Multi-factor Authenticatie is één van de beste tools om organisaties, gebruikers en privacygevoelige gegevens en documenten te beschermen. Multi-factor Authenticatie zorgt voor een extra drempel bij het inloggen in een account. Denk dan bijvoorbeeld aan een controle code per sms, of de Microsoft Authenticator-app. Vanaf release 9.7 is het mogelijk om, naast de gebruikelijke inlogmethode met ImageCapture inloggegevens of met Windows Authentication, Multi-factor Authentication te kunnen inschakelen voor een extra beveiligingslaag voor het inloggen in de Web Client.

 

Mobiel archief

In het digitale archief van ImageCapture worden alle facturen en declaratiedocumenten opgeslagen die in behandeling, of verwerkt zijn. Toegang tot het archief kan ingeregeld worden zodat medewerkers bijvoorbeeld alleen hun eigen documenten kunnen inzien, of de documenten van de medewerkers waar zij verantwoordelijk voor zijn. Vanaf release 9.7 is het digitale archief ook beschikbaar via de mobiele weergave. Zo heb je ook onderweg toegang tot alle facturen en bonnetjes, gewoon via je mobiele telefoon.

 

Herhalende Boekingen*

Eerder introduceerden wij een nieuwe functionaliteit voor het verwerken van herhalende boekingen. Met release 9.7 is deze functionaliteit nu ook beschikbaar voor gebruikers van AFAS, Exact Online, Exact Online Bouw, Visma AccountView, Visma.NET, Ridder iQ, Trimergo ERP, Syntri ERP en Reflecta XL-ENZ. Staat jouw koppeling er nog niet tussen? De komende tijd wordt de functionaliteit nog aan een tal van koppelingen toegevoegd. Schrijf je in voor de nieuwsbrief, hou onze release-artikelen in de gaten of neem vrijblijvend contact met ons op, wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden voor jouw administratie!

Facturen met een repeterend karakter, zoals een huurfactuur of een verzekeringsnota, kunnen met deze nieuwe functie eenvoudig worden vastgelegd en geboekt. De eerste keer maakt de gebruiker de boeking zoals gewenst, het maakt hierbij niet uit of de boeking bestaat uit één of meerdere regels. Alle relevante boekingsregelvariabelen kunnen hierin worden vastgelegd, denk bijvoorbeeld aan grootboekrekeningen, kostenplaatsen en -dragers of de rapportagedatum. Wanneer de boeking naar wens is vastgelegd, kan de gebruiker met die gegevens en aanvullende velden een herhalende boeking creëren. Lees voor meer informatie over herhalende boekingen ons artikel over ImageCapture 9.5.

 

Ondersteuning Exact Online Premium

Vanaf versie 9.7 is de koppeling met ImageCapture en Exact Online ook beschikbaar voor klanten die gebruik maken van Exact Online Premium.

 

MEER INFORMATIE OF DE UPDATE AANVRAGEN?

Voor meer informatie over ImageCapture 9.7 kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Voor relaties met een lopende onderhoudsovereenkomst wordt de update kosteloos beschikbaar gesteld. Neem hiervoor contact op met onze supportafdeling, telefonisch of via het Scan Sys Portal. Onze supportmedewerkers beoordelen samen met jou de mogelijkheden van deze update en of je deze zelf, of met behulp van betaalde consultancy (remote of onsite) kunt uitvoeren.

Vanwege het grote aantal aanvragen om de update door onze support professionals uit te laten voeren, dien je rekening te houden met een langere doorlooptijd. Hou hier dus rekening mee bij het inplannen van de update van jouw ImageCapture omgeving.

Ben je nog geen klant van Scan Sys? Vul dan vrijblijvend ons contactformulier in. Onze sales medewerkers kunnen je vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van onze software voor jouw financiële administratie.

 

*Ben je een bestaande klant en wil je gebruik maken van de functionaliteit voor herhalende boekingen? Dan moet je niet alleen de software updaten, maar ook de database upgraden. Neem voor meer informatie contact op met je accountmanager, of zoek contact via onze contactpagina