Maak jij al gebruik van robotfunctionaliteit?

Geplaatst: 3 oktober 2022

Robotic Process Automation is een van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van automatisering. Processen die volautomatisch verlopen, zonder dat hier nog menselijke interactie mee gemoeid is. De robotisering van bedrijfsprocessen zorgt voor een efficiënter verloop en hierdoor worden fouten voorkomen en kostbare tijd bespaard. Ook op administraties wordt het aantal handmatige processen in hoog tempo gedigitaliseerd want, juist de repeterende processen die hier in grote mate voor komen, lenen zich uitstekend voor (volledige) automatisering.

 

Robotic accounting in ImageCapture

Wist je dat je ook met ImageCapture processen volautomatisch kunt laten verlopen? Zo kunnen inkoopfacturen automatisch geboekt worden als deze voldoen aan bepaalde voorkeursinstellingen. Maandelijks terugkerende facturen (bijvoorbeeld van een abonnement) van een specifieke crediteur kunnen zo automatisch verwerkt worden, met behulp van robotic accounting. Hetzelfde geldt voor UBL-facturen of facturen die bijvoorbeeld 100% matchen met de inkooporder.

In het laatste geval kan de factuur ook automatisch worden goedgekeurd middels een systeemakkoord. Hierbij kunnen zelfs marges en drempelbedragen worden ingesteld. Lees ook eens dit artikel voor meer informatie over het systeemakkoord in ImageCapture.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden van robotic accounting in ImageCapture?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of plan direct je demo!