Automatisch goedkeuren met Systeemakkoord in ImageCapture Workflow

Geplaatst: 17 juni 2021

Automatisch goedkeuren, dat klinkt misschien niet logisch? Toch wordt deze handige functionaliteit in onze ImageCapture workflow regelmatig toegepast door ImageCapture gebruikers! Het Systeemakkoord kan worden gebruikt om in sommige situaties facturen automatisch goed te keuren voor betaling. Bijvoorbeeld wanneer inkoopfacturen 100% matchen met de bestelling in de administratie. Dan is er immers geen noodzaak meer om de factuur nog te beoordelen. Ook wordt deze functionaliteit bij sommige gebruikers ingezet voor UBL-facturen en kan dit eventueel ook per crediteur ingesteld worden. 

Om toch optimaal grip te houden op dit proces, kan er een maximumbedrag gekoppeld worden aan het Systeemakkoord. Facturen boven dit bedrag worden dan altijd ter fiattering aangeboden. Uiteraard kan er tijdens het coderen in ImageCapture ook altijd voor gekozen worden om facturen toch te laten beoordelen door een of meerdere fiatteurs. Zo biedt ImageCapture Workflow optimale flexibiliteit en efficiëntie in het goedkeuringsproces van jouw inkoopfacturen!