declaratieverwerking met CarWise

Nieuwe koppeling met CarWise

Geplaatst: 26 april 2022

ImageCapture software heeft al koppelingen met meer dan 50 bekende ERP-, financiële-, TMS- en CRM-applicaties. Eind 2021 is de koppeling met de software van CarWise ICT hieraan toegevoegd! Deze nieuwe integratie automatiseert het volledige proces van verwerken en archiveren van de inkoopfacturen in CarWise en maakt bij het verwerken van de facturen direct gebruik van alle relevante stamgegevens uit CarWise.

In oktober 2021 is Scan Sys benaderd met de vraag of wij een integrale oplossing konden leveren voor geautomatiseerde factuurverwerking in koppeling met CarWise. Al snel zagen wij hier potentie om dit niet enkel op te pakken als maatwerktraject, maar om voor gebruikers van CarWise hier een mooie nieuwe standaardkoppeling voor te realiseren. Onze Product afdeling heeft in nauwe samenwerking met de eerste CarWise klant deze inrichting verder vormgegeven en eind 2021 succesvol aldaar geïmplementeerd.

Vanaf heden is het voor gebruikers van CarWise dan ook mogelijk om naast het geautomatiseerd verwerken van inkoopfacturen, met ImageCapture direct vanaf de mobiele telefoon declaraties te laten indienen. 

 

De voordelen van geautomatiseerde factuurverwerking met CarWise op een rij:

  • Geen handmatige fouten bij het registreren en een veel snellere verwerking van facturen.
  • Geen papieren archief meer, documenten zijn altijd digitaal beschikbaar en raken niet meer zoek.
  • Volledig geïntegreerde koppeling met Carwise.
  • Verwerking van gescande facturen, PDF-only facturen en PDF met UBL-facturen.
  • Verwerking van medewerker declaraties.
  • Fiattering via Carwise, document direct opvraagbaar vanuit Carwise.
  • Volledige automatische verwerking via optie van robotic processing, per crediteur instelbaar.
  • Geen limiet of variabele kosten op aantal administraties of facturen.

 

Meer weten over deze koppeling? Neem ook eens een kijkje op onze oplossingspagina: Geautomatiseerde factuurverwerking met CarWise. Liever een productdemonstratie? Dan kan natuurlijk ook! Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan laten wij je zien hoe eenvoudig het boeken van je inkoopfacturen geautomatiseerd kan worden!