Hebben jullie ook een koppeling met MultiPress?

Geplaatst: 15 maart 2022

Wij krijgen regelmatig de vraag: koppelen jullie ook met systeem A of B? Inmiddels zijn er meer dan 50 standaardkoppelingen met ImageCapture beschikbaar waar je als gebruiker uit kunt kiezen. Deze koppelingen of integraties zijn met bekende ERP-, TMS- en financiële systemen. Ieder systeem is een nieuwe koppeling met zijn eigen unieke functionaliteit en toepassingsmogelijkheden. In de rubriek Hebben jullie ook een koppeling met…? lichten wij iedere keer een van onze koppelingen uit. Deze keer is dit de koppeling met MultiPress. MultiPress is MIS/ERP-software voor grafische productiebedrijven.

 

DE KOPPELING MET MULTIPRESS

In nauwe samenwerking met ERP leverancier Dataline hebben wij een standaardkoppeling ontwikkeld voor de geautomatiseerde verwerking van facturen in MultiPress. MultiPress is een branche specifieke ERP applicatie die wordt gebruikt bij een groot aantal offset- digital- en large format- drukkerijen in binnen- en buitenland. Zo heeft softwareleverancier Dataline inmiddels een internationale focus met klanten in België, Duitsland, Kroatië, Zweden, Frankrijk en Nederland.

Na een eerste project op maatwerkbasis te hebben uitgevoerd, bleek er een grote vraag bij gebruikers van MultiPress naar een volledig geïntegreerde oplossing voor het geautomatiseerd verwerken, matchen, boeken en fiatteren van hun inkomende factuurstroom. Vanuit deze vraag en de succesvolle eerdere maatwerkimplementatie is de standaard toepassing met MultiPress ontwikkeld.

 

FACTUURVERWERKING MET MULTIPRESS EN IMAGECAPTURE

ImageCapture automatiseert het verwerkingsproces van de facturen, van binnenkomst tot aan betaling. De software herkent, matcht, boekt, fiatteert en archiveert de inkomende facturen, volledig geïntegreerd met de MultiPress administratie. ImageCapture integreert naadloos met MultiPress en maakt real time gebruik van alle stamgegevens, ordergegevens en ontvangstgegevens uit MultiPress voor het genereren van een automatisch boekings- of matchingsvoorstel. Inkoopordergerelateerde facturen worden automatisch gematcht met de geregistreerde bestelling of ontvangsten in MultiPress. Ook de digitale goedkeuring vindt in ImageCapture plaats en de facturen kunnen vanuit het digitale archief eenvoudig geraadpleegd worden, inclusief alle boeking- en verwerkingsdata zoals de complete audit trail. Naast de opvraagbaarheid van het document vanuit het ImageCapture archief, is het document direct inzichtelijk vanuit de boeking in MultiPress. Ook is er de mogelijkheid om met behulp van een optionele reporting module, waardevolle managementinformatie te ontsluiten zoals de doorlooptijd van uw factuurverwerkingsproces en leveranciersinformatie die kan worden gebruikt voor het terugdringen van de betalingstermijn.

 

De voordelen van geautomatiseerde factuurverwerking met MultiPress op een rij

  • Volledige integratie met MultiPress;
  • Integrale verwerking van papieren, PDF- en XML-facturen;
  • Vergaande herkenning op factuur kop- en regelniveau;
  • Matching van aankoopfacturen gerelateerd aan werk derden, materiaal, producten en transport;
  • Geen papieren archief meer, documenten zijn direct opvraagbaar vanuit MultiPress;
  • Digitale fiattering met ImageCapture Workflow;
  • Digitaal archief in ImageCapture

 

MEER INFORMATIE OVER DE KOPPELING MET MULTIPRESS?

Bent u benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Lees hier de User Story van Quantes. Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een demo! Wij informeren u graag over de mogelijkheden om uw administratie verder te optimaliseren! Meer informatie over de koppeling van MultiPress en ImageCapture vindt u op onze productpagina.