Hebben jullie ook een koppeling met Syntess Atrium?

Geplaatst: 9 augustus 2021

Wij krijgen regelmatig de vraag: koppelen jullie ook met systeem A of B? Inmiddels zijn er meer dan 50 standaardkoppelingen met ImageCapture beschikbaar waar je als gebruiker uit kunt kiezen. Deze koppelingen of integraties zijn met bekende ERP-, TMS- en financiële systemen. Ieder systeem is een nieuwe koppeling met zijn eigen unieke functionaliteit en toepassingsmogelijkheden. In de rubriek Hebben jullie ook een koppeling met …? lichten wij iedere keer een van onze koppelingen uit. Deze keer is dit de koppeling met Syntess Atrium, ERP- software voor de installatiebranche. De koppeling met Syntess Atrium is in 2019 ontwikkeld en inmiddels werken meer dan 20 bedrijven dagelijks met onze software voor de geautomatiseerde verwerking van hun inkoopfacturen. De hoogste tijd om deze koppeling uit te lichten dus! In dit artikel ontdek je alle mogelijkheden van ImageCapture software in combinatie met jouw Syntess-administratie,

GEAUTOMATISEERDE FACTUURVERWERKING – MATCHING EN BOEKING

Onze Syntess Atrium-gebruikers maken dagelijks gebruik van de factuurverwerkingsoplossing in ImageCapture en besparen op deze manier kostbare tijd op het verwerkingsproces van de inkoopfacturen. ImageCapture importeert de inkoopfacturen uit je mailbox en herkent automatisch alle relevante factuurgegevens zoals factuurdatum, -bedrag en factuurnummer. ImageCapture integreert naadloos met jouw Syntess-administratie en genereert automatisch een boekingsvoorstel aan de hand van de (crediteur)-informatie in Syntess, zoals voorkeursrekeningen en kostenplaatsen.

Naast het coderen van kostenfacturen kunnen inkooporder-gerelateerde facturen direct gematcht worden op bestellingen en ontvangsten in Syntess Atrium. Hierbij leest ImageCapture de factuur niet alleen op kopniveau uit, maar afhankelijk van de factuur lay-out, ook de factuurregels. Eventuele verschillen in gefactureerde aantallen en inkoopprijzen worden hierbij direct zichtbaar.

Ook op het goedkeuringsproces in Syntess Atrium sluit ImageCapture naadloos aan. Daarbij wordt de boeking wel direct aangemaakt maar wordt de factuur pas vrijgegeven voor betaaladvies nadat alle budgethouders de factuur hebben goedgekeurd.

 

MEER INFORMATIE OVER DE MOGELIJKHEDEN VAN FACTUUR- EN DOCUMENTVERWERKING VOOR JOUW Syntess-ADMINISTRATIE?

Bekijk dan ook eens onze landingpage Factuurverwerking met Syntess Atrium of neem vrijblijvend contact met ons op voor een productdemonstratie.