Release ImageCapture 8.18

Geplaatst: 8 februari 2021

Deze minor release van onze software staat volledig in het teken van de nieuwe koppeling met bouw7 van Exact. De koppeling met de branchesoftware is in oktober 2020 beschikbaar gekomen en inmiddels zijn de eerste implementaties al succesvol opgeleverd. In release 8.18 zijn verdere optimalisaties aan de koppeling doorgevoerd op basis van de eerste bevindingen van onze gebruikers. Zo worden bestaande en nieuwe koppelingen continu verder ontwikkeld en kun jij optimaal met onze software blijven werken.

Gebruikers van bouw7 kunnen daarnaast ook gebruik maken van het hosting platform ImageCapture Online, waardoor zij nog verder ontzorgt worden: Geen eigen servers meer in huis en altijd werken met de nieuwste versie van ImageCapture.

Meer weten over het automatisch boeken van inkoopfacturen in bouw7 of over de mogelijkheden van hosting via ImageCapture Online?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk de landingpage: Geautomatiseerde factuurverwerking met bouw7.