Factuurverwerking met Exact Bouw7

Nieuwe koppeling met Exact Bouw7

Geplaatst: 6 oktober 2020

Vandaag introduceren wij de nieuwe koppeling voor geautomatiseerde factuurverwerking met Exact Bouw7. De koppeling is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met softwarepartner Bouw7, onderdeel van Exact Software Nederland. Exact Bouw7 is, zoals de naam al doet vermoeden, cloud based software die specifiek ontwikkeld is voor de bouwbranche. In Exact Bouw7 kun je onder meer je projecten beheren, beschikbare werkbudgetten inzien en weet je precies hoeveel capaciteit er beschikbaar is voor nieuwe projecten. Ook de financiële administratie kan volledig geïntegreerd worden met Exact Bouw7.

Om het geautomatiseerd verwerken van inkoopfacturen hier direct op aan te laten sluiten is de koppeling tussen Bouw7 en ImageCapture ontwikkeld. Met behulp van ImageCapture worden inkoopfacturen automatisch gekoppeld aan de juiste crediteur in Exact Bouw7 en gematcht op inkooporders en leverbonnen in Exact Bouw7. Algemene kostenfacturen (zonder geregistreerde inkooporder in Bouw7) kunnen direct op grootboek-, kostenplaatsen en overige boekingsgegevens in Exact Bouw7 worden geboekt. Vanuit de door ImageCapture aangemaakte boekingen in Exact Bouw7 zijn de documenten direct opvraagbaar. De facturen kunnen aansluitend in Bouw7 digitaal worden gefiatteerd.

Zo ontstaat volledig inzicht in gemaakte kosten en de status van de inkoopfacturen. Facturen worden bijtijds betaald en raken niet zoek tijdens het goedkeuringsproces. Kostbare tijd wordt op deze wijze bespaard!

De voordelen van geautomatiseerde factuurverwerking met Exact Bouw7 en ImageCapture op een rij

  • Geen handmatige fouten bij het boeken en een veel snellere verwerking van facturen
  • Geen papieren archief meer, documenten zijn altijd digitaal beschikbaar en raken niet meer zoek
  • Volledig geïntegreerde koppeling met Bouw7 software
  • Verwerking van gescande facturen, PDF-only facturen en PDF met SALES- of UBL facturen
  • Vergaande herkenning op regelniveau, per crediteur instelbaar
  • Directe matching van inkooporderfacturen op leverbonnen in Bouw7, directe boeking van overige facturen
  • Workflow via Bouw7 of via ImageCapture webclient, document direct opvraagbaar vanuit de boeking in Bouw7
  • Geen limiet of variabele kosten op aantal administraties of facturen

Meer informatie over de nieuwe koppeling met Bouw7 vind je ook op onze landingpage: Geautomatiseerde factuurverwerking met Exact Bouw7