Release ImageCapture 8.8

Geplaatst: 29 oktober 2019

Deze maand is ImageCapture 8.8 beschikbaar gekomen met daarin een aantal mooie, nieuwe features. In dit artikel worden de belangrijkste features van versie 8.8 kort toegelicht;

Simpler invoicing
Vanaf deze versie wordt simpler invoicing ondersteund. Hierdoor is het meesturen van een PDF niet langer noodzakelijk bij de verwerking van dit type UBL-factuur.

Opmerking boeker
In de nieuwste versie van onze software is het mogelijk om tijdens het boeken in ImageCapture een opmerking aan een factuur mee te geven voor de ImageCapture fiatteurs. Deze informatie maakt onderdeel uit van de verder op te bouwen audit trail van het fiatteringsproces in ImageCapture.

ImageCapture Manager
De ImageCapture Manager is ook geoptimaliseerd. Hierdoor is het makkelijker geworden om nieuwe gebruikers aan te maken. Ook is er een zoekfunctionaliteit beschikbaar gekomen, dit is met name handig bij het uitvoeren van configuraties.

Art Systems Transpas
Vanaf versie 8.8 kunnen gebruikers van onze vrachtbriefoplossing in combinatie met Transpas voortaan ook de emballage direct in ImageCapture verwerken.

CERM
CERM gebruikers kunnen vanaf deze release boeken op meerdere dagboeken binnen 1 omgeving. Ook kan de boekingsdatum vanaf deze release standaard worden meegegeven aan de boeking in CERM.

ComLogic Handel & Logistiek
De ImageCapture Workflow is nu ook beschikbaar voor gebruikers van ComLogic Handel & Logistiek. Bekijk onze landingpage: Workflow met ComLogic Handel & Logistiek voor meer informatie over deze fiatteringsoplossing.

SAP Business One
In versie 8.8 is ook de mogelijkheid van pakbonverwerking beschikbaar gekomen voor SAP BO gebruikers*. Lees hierover meer in het artikel Pakbonverwerking in SAP Business One. Daarnaast kunnen documenten nu ook als bijlage aan bestaande entiteiten (zoals een ontvangstregistratie of boeking) gekoppeld worden.
* Deze functionaliteit is beschikbaar wanneer u gebruik maakt van ImageCapture for Invoices & Documents.

Meer informatie of de update aanvragen?

Voor meer informatie over Release ImageCapture 8.8 kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Voor relaties met een lopende onderhoudsovereenkomst wordt de update kosteloos beschikbaar gesteld. Neem hiervoor contact op met onze supportafdeling. Zij beoordelen samen met u de mogelijkheden van deze update en of u deze zelf, of met behulp van betaalde consultancy (remote of onsite) kunt uitvoeren. Bent u nog geen klant van Scan Sys? Vul dan ons contactformulier in. Onze sales medewerkers kunnen u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van onze software voor uw financiële administratie.