Ontdek de mogelijkheden van reporting in ImageCapture

Geplaatst: 20 september 2019

Zet nu de volgende stap in optimalisatie van uw factuurverwerkingsproces met de ImageCapture reporting functionaliteit!

Gebruikers van ImageCapture workflow kunnen nu ook gebruik maken van de Scan Sys reporting dashboards, gekoppeld aan het digitale archief in ImageCapture. Onderdeel van de workflow oplossing in ImageCapture is een digitaal archief waarin alle facturen raadpleegbaar zijn, inclusief complete auditrail. De audittrail bevat alle informatie over de verwerking en fiattering van het document, inclusief de procesgang. Denk hierbij aan data, tijdstippen, delegaties en betrokken personen in een fiatterende of delegerende rol. Toegang tot het digitale archief staat los van toegang tot de boeking in uw financiële administratie en kan zeer flexibel worden ingeregeld op basis van rollen en rechten.

Met de reporting module kunt u nu ook waardevolle managementinformatie over het factuurverwerkingsproces in uw organisatie ontsluiten. Zo zijn er standaard overzichten beschikbaar die inzage geven in de wijze waarop facturen worden aangeleverd, zoals per e-mail als PDF- of UBL document of in papieren vorm. Ook kunt u de status van de verwerking en tijdigheid van fiattering in relatie tot betalingstermijnen eenvoudig opvragen. Door selecties te maken op basis van crediteuren, administraties of periodes kunt u snel inzoomen op onderliggende gegevens zoals uitgaven per periode, stagnaties in fiattering of verwerking, doorlooptijden, betrokken personen en audit aantekeningen. Vanuit al deze invalshoeken is het mogelijk in te zoomen tot en met het opvragen van het digitale document uit de ImageCapture database. Bottlenecks in het verwerking- en fiatteringsproces worden op deze wijze snel geïdentificeerd. De rapportages bieden daarnaast de mogelijkheid om tot op detailniveau boekingsgegevens weer te geven. Het geïntegreerde dashboard maakt het aanroepen van de rapportages kinderlijk eenvoudig.

Met de informatie uit de rapportages kunt u uw processen nog efficiënter inregelen en bijvoorbeeld een betere onderhandelingspositie met uw leveranciers bedingen door te profiteren van betalingskortingen.

 

Meer informatie over de reporting module in ImageCapture? 

Op onze landingpage Workflow vindt u meer informatie over onze workflow toepassing en de mogelijkheden van reporting in ImageCapture. U kunt ook vrijblijvend contact met ons opnemen, wij adviseren u graag verder over de mogelijkheden van verdere optimalisatie van uw factuur- en fiatteringsproces!