Nieuwe koppeling met Ultimo en Exact Globe

Geplaatst: 11 juni 2019

Vanaf vandaag is er een nieuwe koppeling beschikbaar met Ultimo, Exact Globe en ImageCapture voor de geautomatiseerde verwerking van inkoopfacturen. Ultimo Software ontwikkelt oplossingen die worden toegepast voor de optimalisatie van uiteenlopende processen. Denk bijvoorbeeld aan toepassingen op het gebied van facility, fleet management en maintenance. Relaties die Ultimo gebruiken in combinatie met Exact Globe kunnen nu ook de inkomende facturenstroom digitaal verwerken en fiatteren met behulp van ImageCapture software;

De software herkent, boekt en archiveert de facturen automatisch en maakt hierbij gebruik van de aanwezige data in uw boekhouding. Niet alleen kostenfacturen worden op deze wijze razendsnel verwerkt, ook het matchen op bestellingen kan volledig automatisch in ImageCapture worden uitgevoerd. Bij gebruik van de digitale fiatteringstoepassing in ImageCapture worden boekingen geblokkeerd voor betaling totdat deze zijn geaccordeerd. De facturen zijn niet alleen opvraagbaar vanuit de boeking maar worden ook digitaal gearchiveerd in het digitale archief van ImageCapture, compleet met audittrail en boekingsinformatie.

Meer informatie?

Op onze landingpage Factuurverwerking met Ultimo en Exact Globe vindt u meer informatie over de koppeling met Ultimo en Exact Globe.