NieuwsberichtCompleet nieuwsoverzicht

factuurverwerking met Syntess Atrium

Nieuwe koppeling met Syntess Atrium

Geplaatst: 4 april 2019

Vanaf nu is er een nieuwe koppeling met ImageCapture beschikbaar voor gebruikers van Syntess Atrium de ERP applicatie voor project- en servicegerichte organisaties zoals installatie- en bouwbedrijven. De integratie tussen ImageCapture software en de software van Syntess, levert een volledig geautomatiseerd factuurverwerkingsproces op voor de gebruikers van Syntess Atrium;

Kostenfacturen worden automatisch herkend, gekoppeld aan de juiste leverancier en op basis van de gegevens uit Syntess Atrium wordt een automatisch boekingsvoorstel gegenereerd. Inkoopfacturen worden automatisch gematcht met de bestellingen in Syntess Atrium, verschillen in aantallen en prijzen worden hierdoor direct zichtbaar. Wanneer gebruik wordt gemaakt van de workflow binnen Syntess Atrium voor het goedkeuren van facturen, sluit ImageCapture hier naadloos op aan. Kostbare tijd wordt op deze wijze bespaard op het verwerking- en goedkeuringsproces van uw facturen in Syntess Atrium!

Meer informatie over factuurverwerking met ImageCapture en Syntess Atrium?

Op onze productpagina Factuurverwerking met Syntess Atrium vindt u meer informatie over de mogelijkheden in combinatie met Syntess Atrium. U kunt ook vrijblijvend contact met ons opnemen, wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw Syntess Atrium administratie!

 

Compleet nieuwsoverzicht
Laatste nieuwsberichten
Archives
Top