Scan Sys aangesloten bij DALTI

Geplaatst: 22 februari 2019

Scan Sys is onlangs aangesloten bij de Dutch Association of Logistics and Transport IT suppliers, oftewel DALTI. DALTI is een vereniging van ICT-leveranciers die actief zijn in de Transport & Logistiek sector. De vereniging behartigt de belangen van deze ICT-leveranciers en bevordert de samenwerking door middel van kennisdeling, netwerken en standaardisatie. 

Scan Sys is sinds jaar en dag actief in de transportmarkt. Van oudsher vanuit de behoefte naar digitalisering van de retourgekomen vrachtbrieven en overige transportdocumenten en in toenemende mate voor de geautomatiseerde factuurverwerkingsoplossingen. Het DALTI-netwerk bestaat onder meer uit TMS leveranciers waarmee Scan Sys reeds langlopende partnerships heeft. Het toetreden tot DALTI was dan ook een logische vervolgstap. ImageCapture software wordt doorgaans gepositioneerd als add-on software op bestaande TMS- en ERP-applicaties. De verwachting is dat een intensievere samenwerking de verdere ontwikkeling en afstemming van onze software toepassingen in de logistieke sector een positieve boost zal geven.

Meer informatie over onze oplossingen in de logistieke sector vindt u op de pagina’s Vrachtbriefverwerking en Factuurverwerking.Een overzicht van al onze standaardkoppelingen met TMS applicaties vindt u op de pagina  Koppelingen.