Factuurverwerking met MultiPress

Nieuwe koppeling met Dataline MultiPress

Geplaatst: 20 februari 2019

In nauwe samenwerking met ERP leverancier Dataline hebben wij een standaardkoppeling ontwikkeld voor de geautomatiseerde verwerking van facturen in MultiPress. MultiPress is een branche specifieke ERP applicatie die wordt gebruikt bij een groot aantal offset- digital- en large format- drukkerijen in binnen- en buitenland. Zo heeft softwareleverancier Dataline inmiddels een internationale focus met klanten in België, Duitsland, Kroatië, Zweden, Frankrijk en Nederland.

Na een eerste project op maatwerkbasis te hebben uitgevoerd, bleek er een grote vraag bij gebruikers van MultiPress naar een volledig geïntegreerde oplossing voor het geautomatiseerd verwerken, matchen, boeken en fiatteren van hun inkomende factuurstroom. Vanuit deze vraag en de succesvolle eerdere maatwerkimplementatie is de standaard toepassing met MultiPress ontwikkeld.

Factuurverwerking met MultiPress en ImageCapture

ImageCapture automatiseert het verwerkingsproces van uw facturen, van binnenkomst tot aan betaling. De software herkent, matcht, boekt, fiatteert en archiveert de inkomende facturen, volledig geïntegreerd met uw MultiPress administratie. ImageCapture integreert naadloos met MultiPress en maakt real time gebruik van alle stamgegevens, ordergegevens en ontvangstgegevens uit MultiPress voor het genereren van een automatisch boekings- of matchingsvoorstel. Inkoopordergerelateerde facturen worden automatisch gematcht met de geregistreerde bestelling of ontvangsten in MultiPress. Ook de digitale goedkeuring vindt in ImageCapture plaats en de facturen kunnen vanuit het digitale archief eenvoudig geraadpleegd worden, inclusief alle boeking- en verwerkingsdata zoals de complete audit trail. Naast de opvraagbaarheid van het document vanuit het ImageCapture archief, is het document direct inzichtelijk vanuit de boeking in MultiPress. Ook is er de mogelijkheid om met behulp van een optionele reporting module, waardevolle managementinformatie te ontsluiten zoals de doorlooptijd van uw factuurverwerkingsproces en leveranciersinformatie die kan worden gebruikt voor het terugdringen van de betalingstermijn.

Meer informatie over de koppeling met MultiPress?

Op onze koppelingspagina MultiPress vindt u meer informatie over de mogelijkheden van geautomatiseerde factuurverwerking en digitale fiattering met MultiPress.