Release ImageCapture 8.0

Geplaatst: 6 september 2018

Naast de introductie van nieuwe workflow functionaliteit, brengt de nieuwste release van onze ImageCapture software ook een aantal algemene nieuwe features en verbeteringen. In dit artikel worden de features van ImageCapture 8.0 voor u op een rijtje gezet. Meer informatie over workflow vindt u op onze oplossingspagina Workflow & Archief.

Vanaf versie 8.0 is de mogelijkheid van inloggen door middel van Windows Authentication toegevoegd aan de web client. Daarnaast kunnen documenten die via de mail zijn geïmporteerd nu in de ImageCapture web client visueel gesplitst of samengevoegd worden. In versie 8 is ook de lock page functionaliteit toegevoegd in de ImageCapture Web client. Facturen met meerdere pagina’s kunnen zo eenvoudig door de gebruiker worden gefixeerd op de gewenste pagina. 

Het is vanaf deze release mogelijk om meerdere users in één keer aan te maken via Active Directory. Gegevens zoals naam en e-mailadres worden in ImageCapture automatisch overgenomen en kunnen desgewenst verder aangevuld worden. 

Meer informatie of de update aanvragen?

Voor meer informatie over andere functionaliteiten in combinatie met uw applicatie of de release ImageCapture 8.0 kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Voor relaties met een lopende onderhoudsovereenkomst wordt de update kosteloos beschikbaar gesteld. Neem hiervoor contact op met onze supportafdeling. Zij beoordelen samen met u de mogelijkheden van deze update en of u deze zelf, of met behulp van betaalde consultancy (remote of onsite) kunt uitvoeren. Bent u nog geen klant van Scan Sys? Vul dan ons contactformulier in. Onze sales medewerkers kunnen u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van onze software voor uw financiële administratie.