Partnership Scan Sys en Sumatra

Geplaatst: 6 september 2018

Softwareleveranciers Scan Sys en Sumatra hebben de handen ineengeslagen om een rapportage tool te ontwikkelen die kan worden ingezet in combinatie met het digitale archief in ImageCapture software. De softwarebedrijven, beiden in Nootdorp gevestigd, zijn oude bekenden vanuit de Exact softwaremarkt, maar tot een partnership was het nog niet eerder gekomen. Directe aanleiding om de samenwerking nu te concretiseren is de release van ImageCapture Workflow, de nieuwste ImageCapture-functionaliteit van Scan Sys. Onderdeel van de ImageCapture workflow functionaliteit is een digitaal archief. Voor het ontsluiten van waardevolle managementinformatie zocht Scan Sys naar een rapportage tool en kwam zo bij Sumatra Software uit.

Sumatra Software levert Operational Intelligence, software die verder gaat dan de conventionele vorm van rapportage. Rapporten worden rechtstreeks uit de SQL database(s) opgehaald waardoor een datawarehouse niet nodig is. Medewerkers beschikken hierdoor altijd over realtime data en kunnen hun besluitvorming hierop baseren. Dit resulteert in betere bedrijfsvoering en een sneller reactievermogen voor de onderneming bij veranderende omstandigheden.

Scan Sys ontwikkelt software oplossingen voor de geautomatiseerde verwerking en digitalisering van documentstromen. In september 2018 is de nieuwste toepassing, ImageCapture Workflow, geïntroduceerd. De workflow functionaliteit maakt het mogelijk om facturen niet alleen automatisch te herkennen, boeken en archiveren in de achterliggende financiële applicatie maar ook de digitale fiattering van de documenten in ImageCapture uit te voeren.

Onderdeel van de nieuwe workflow oplossing is het digitale archief in ImageCapture. Om informatie over het verwerkingsproces en leveranciers te kunnen ontsluiten, werd gezocht naar een rapportage tool. Dit is de Scan Sys viewer geworden. Door de integratie van de door Sumatra ontwikkelde viewer in de ImageCapture software is een totaaloplossing ontwikkeld voor de geautomatiseerde verwerking van facturen, van binnenkomst tot aan betaling. Ook kan de oplossing voor andere documentstromen zoals inkomende post worden ingezet.

De beiden softwareleveranciers laten weten enthousiast te zijn over de samenwerking en de nieuwe opportunities die hierdoor beschikbaar komen voor bestaande en nieuwe relaties van Scan Sys en Sumatra.

Meer informatie?

Op de website van Sumatra Software vindt u meer informatie over alle producten en diensten en kunt u direct contact opnemen. Op onze oplossingspagina Workflow en Digitaal Archief vindt u meer informatie over de nieuwste ImageCapture toepassing.