factuurverwerking construsteel

Nieuwe koppeling met ConstruSteel

Geplaatst: 24 april 2018

ConstruSteel en Scan Sys hebben een koppeling ontwikkeld die het mogelijk maakt om facturen volledig geautomatiseerd te verwerken in ConstruSteel ERP software. De koppeling betekent voor de staalbouwbranche een grote winst in efficiency.

Onze ImageCapture software, integreert volledig met ConstruSteel waardoor het verwerkingsproces van de facturen, van binnenkomst tot aan betaling, geautomatiseerd verloopt. Dit resulteert niet alleen in tijdwinst in het proces, maar ook in actuele inzage in kosten en status van facturen.

Ontwikkeling door vraag vanuit de staalbouwmarkt
De samenwerking tussen Scan Sys en ConstruSteel is tot stand gekomen door een sterk toenemende vraag vanuit de markt. Vanuit de vraag van haar gebruikers heeft ConstruSteel samen met Scan Sys een innovatieve oplossing ontwikkeld voor het automatisch verwerken van facturen. Binnenkomende facturen worden automatisch op bestelregelniveau gematched met ConstruSteel en vervolgens automatisch ingeboekt. Dit bespaart veel tijd en minimaliseert de foutmarge van administratieve handelingen.

Specialistische software voor staalbouwbedrijven
ConstruSteel is binnen de constructie- en staalbouw het meest gebruikte ERP-systeem van Nederland. De software is vanuit de praktijk ontwikkeld met de visie om één totaaloplossing te kunnen leveren voor alle afdelingen binnen een staalbouwbedrijf, voor zowel de technische als financiële processen.

Automatische verwerking van facturen
Scan Sys levert slimme software oplossingen voor de geautomatiseerde verwerking van factuur-en documentstromen. De software ImageCapture is een multi-inzetbare tool die integreert met het ERP-systeem van ConstruSteel. Hierdoor worden documentstromen digitaal verwerkt en gearchiveerd in de kernapplicatie.

Oplossing per direct verkrijgbaar
Inmiddels is de oplossing succesvol geïmplementeerd bij de eerste gezamenlijke klant en staan er meerdere implementaties bij andere klanten van ConstruSteel op de planning. ConstruSteel en Scan Sys zien een langdurige samenwerking dan ook vol vertrouwen tegemoet.

 

Meer informatie

Op onze koppelingspagina Construsteel vindt u meer informatie over de mogelijkheden van geautomatiseerde factuurverwerking met Construsteel.