Nu ook boeken op projecten in Unit4 Multivers

Geplaatst: 2 februari 2018

Vanaf nu is het ook mogelijk voor gebruikers van Unit4 Multivers om facturen in ImageCapture te boeken op projecten. Organisaties die op projectbasis opdrachten uitvoeren voor hun klanten, willen deze kosten graag per project gedefinieerd zien. Zo ontstaat er duidelijk overzicht van de gemaakte kosten per project en kan het projectbudget scherp gemanaged worden.

In Multivers is het boeken op projecten een vrij complexe administratieve handeling, waarbij een groot aantal velden gevuld kan worden. Denk bijvoorbeeld aan projectcodes, bonnummers, artikelen, prijzen en aantallen. Handmatige invoer van deze velden kost niet alleen veel tijd op de administratie, het is ook foutgevoelig. Door dit proces in ImageCapture onder te brengen, snijdt u kostbare tijd en handelingen uit het verwerkingsproces van uw projectfacturen. 

 


Een projectmutatie in Mutivers

 

Sinds enkele jaren biedt ImageCapture een standaardkoppeling aan met Unit4Multivers voor de geautomatiseerde verwerking van facturen. Standaardkoppelingen worden door Scan Sys continu doorontwikkeld waarbij nieuwe functionaliteiten beschikbaar komen afhankelijk van de achterliggende applicatie. Meer informatie over de standaardoplossingen van ImageCapture in combinatie met Multivers, vindt u op onze Unit4Mulitvers landingpage.

of bekijk hier het productfilmpje van ImageCapture en Unit4Multivers.