Release ImageCapture 6.13 & 6.14

Geplaatst: 15 december 2017

Versie 6.13 van de ImageCapture software kan het beste omschreven worden als een minor release. Er zijn met name op het gebied van optimalisatie een aantal verbeteringen gemaakt maar er is geen sprake van opvallende nieuwe functionaliteit in deze release. Zoals misschien al bekend, worden de updates van onze ImageCapture software ongeveer 10 keer per jaar gereleased. Hierdoor zullen sommige versies minder nieuwe features bevatten, omdat er gelijktijdig door onze Development afdeling hard gewerkt wordt aan major releases die nieuwe functionaliteit en/of koppelingen bevatten. Daarom hebben wij de release van 6.13 en 6.14 gecombineerd, waarbij de nadruk in dit artikel vooral gelegd zal worden op alle mogelijkheden die de nieuwste versie van onze software, ImageCapture 6.14, te bieden heeft. Wel de moeite waard om te benoemen is dat in release 6.13 de mogelijkheid is toegevoegd om scanners aan te sturen via Twain. 

De nieuwste versie van onze software heeft een aantal algemene en applicatie-specifieke nieuwe features waarvan de belangrijkste in dit bericht worden behandeld. Voor meer informatie over versie 6.14 kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij informeren u graag over de nieuwste mogelijkheden voor uw ImageCapture omgeving!

Algemene features en verbeteringen 6.14

Vanaf deze release is het ook mogelijk om als gebruiker van ImageCapture in de desktop- en web client wachtwoorden aan te passen. Ook is de mogelijkheid toegevoegd om gebruikers zelf het wachtwoord te laten herstellen middels de functie Forgot Password. Omdat gebruikers nu zelf het wachtwoord kunnen creëren is het mogelijk gemaakt om het aantal karakters vast te stellen waaraan een gebruikerswachtwoord moet voldoen. Hierdoor wordt het gebruik van sterke wachtwoorden gestimuleerd.

In de nieuwste versie van ImageCapture zijn ook minder opvallende, maar zeer nuttige optimalisaties doorgevoerd die het gebruiksgemak verder verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan een betere response bij het openen van schermen in de desktop client waardoor de software sneller is in gebruik.

Release 6.14 per applicatiekoppeling

AFAS

Het matchen op verplichtingen of geregistreerde ontvangsten in AFAS is sterk vereenvoudigd vanaf versie 6.14 doordat ImageCapture nu op basis van het inkoopnummer op de factuur direct de juiste selectie van ontvangsten of verplichtingen toont. Hierdoor is het matchen van inkoopfacturen met de inkoopadministratie nu eenvoudiger én sneller geworden.

Exact AEC

Nieuw is ook de mogelijkheid om, met ImageCapture for Invoices en Documents, geautomatiseerd contract- en projectwerkbonnen te verwerken in Exact Synergy, van waaruit deze worden aangemaakt als onderhoudsopdrachten in Exact AEC.

Ridder iQ

Ook is het vanaf versie 6.14 mogelijk voor Ridder iQ gebruikers om artikelprijzen direct te wijzigen vanuit ImageCapture.

SAP Business One

Last but not least, vanaf versie 6.14 is er een nieuwe, sterk verbeterde standaardkoppeling met SAP Business One beschikbaar gekomen. De koppeling met SAP Business One voor de geautomatiseerde verwerking van facturen wordt voortaan ook in eigen beheer van Scan Sys ontwikkeld en geïmplementeerd. Op onze productpagina vindt u meer informatie over deze oplossing en kunt u het productfilmpje bekijken.

Meer informatie of de update aanvragen?

Voor meer informatie over andere functionaliteiten in combinatie met uw applicatie of de release ImageCapture 6.14 kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Voor relaties met een lopende onderhoudsovereenkomst wordt de update kosteloos beschikbaar gesteld. Neem hiervoor contact op met onze supportafdeling. Zij beoordelen samen met u de mogelijkheden van deze update en of u deze zelf, of met behulp van betaalde consultancy (remote of onsite) kunt uitvoeren. Bent u nog geen klant van Scan Sys? Vul dan ons contactformulier in. Onze sales medewerkers kunnen u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van onze software voor uw financiële administratie.