NieuwsberichtCompleet nieuwsoverzicht

Release ImageCapture 6.12

Geplaatst: 26 september 2017

Voor veel organisaties komen de drukste maanden van het jaar er weer aan en ook bij Scan Sys draait de ontwikkeling van onze software op volle toeren! Zo wordt er op dit moment hard gewerkt aan de verdere uitbreiding van onze fiatteringsoplossing in de ImageCapture Web client. In versie 6.12 zijn een aantal algemene en applicatie-afhankelijke verbeteringen en nieuwe functionaliteiten beschikbaar gekomen. In dit artikel benoemen wij de belangrijkste algemene features. Het artikel ImageCapture 6.12 applicatie-afhankelijke features gaat verder in op de nieuwe mogelijkheden van ImageCapture per applicatiekoppeling.

Algemene features versie 6.12

De economische ontwikkelingen brengen ons steeds vaker over de Nederlandse en Europese grenzen. Dit levert een groot aantal nieuwe business opportunities maar ook uitdagingen op IT vlak op. Een van die uitdagingen is de tijd- en datumverschillen die ontstaan als de software over de grens wordt gebruikt. Als voorbeeld: Wanneer een factuur in Los Angeles om 17.00 uur lokale tijd wordt ingeboekt, is het in Nederland al 2 september 2.00 uur lokale tijd. Er ontstaat dus een afwijking in de datum door dit tijdsverschil. Versie 6.12 is zodanig ontwikkeld dat er moeiteloos over alle tijdzones heen gewerkt kan worden waarbij de documenten altijd van de juiste datum worden voorzien. Daarnaast is in versie 6.12 de herkenning van buitenlandse BTW en IBAN nummers verder uitgebreid waardoor ook Noorse IBAN- en BTW nummers automatisch worden uitgelezen. Inmiddels herkent ImageCapture al meer dan 15 buitenlandse IBAN- en meer dan 20 buitenlandse BTW nummers.

ImageCapture Web features

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de verdere ontwikkeling en uitbreiding van ImageCapture Web waardoor in de komende maanden de fiatteringsfunctionaliteit in ImageCapture niet alleen geoptimaliseerd, maar ook sterk uitgebreid zal worden. In versie 6.12 zijn al een aantal mogelijkheden toegevoegd die het werken met de Web client nog gebruiksvriendelijker maken; Zo ondersteunt de Web client altijd de nieuwste versies van Internet Explorer, Chrome en Safari (ook bij gebruik van tablets) en is het nu mogelijk om UBL bestanden te importeren in de Web client. De weergave van de achtergrondprocessen is in deze versie ook sterk verbeterd en hierdoor overzichtelijker geworden. Ook automatische documentscheiding kan vanaf versie 6.12 in de Web client plaatsvinden én het is vanaf deze release mogelijk om externe URL links te openen vanuit ImageCapture Web. Handig tijdens de controle op dubbele facturen bijvoorbeeld, waardoor je bij melding van een dubbele boeking direct de digitale factuurbijlage in kwestie kunt raadplegen.

Meer informatie of de update aanvragen?

Voor meer informatie over andere functionaliteiten in combinatie met uw applicatie of de release ImageCapture 6.12 kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Voor relaties met een lopende onderhoudsovereenkomst wordt de update kosteloos beschikbaar gesteld. Neem hiervoor contact op met onze supportafdeling. Zij beoordelen samen met u de mogelijkheden van deze update en of u deze zelf, of met behulp van betaalde consultancy (remote of onsite) kunt uitvoeren. Bent u nog geen klant van Scan Sys? Vul dan ons contactformulier in. Onze sales medewerkers kunnen u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van onze software voor uw financiële administratie.

Compleet nieuwsoverzicht
Laatste nieuwsberichten
Archief
Top