NieuwsberichtCompleet nieuwsoverzicht

Boekhoudsoftware automatiseren in ImageCapture 10

Jouw boekhoudsoftware automatiseren met ImageCapture

Geplaatst: 27 oktober 2023

Of je nu al jarenlang vertrouwt op boekhoudsoftware, net begonnen bent of onlangs bent overgestapt naar een ander boekhoudpakket, Scan Sys begrijpt jouw situatie en uitdagingen. Het kiezen van het juiste boekhoudprogramma voor jouw organisatie is een geweldige stap richting ontzorging en een soepel lopend proces.

Maar wist je dat er nog een volgende stap is die je kunt overwegen? In 2023 is het automatiseren en digitaliseren van jouw boekhoudsoftware niet langer een trend, maar eerder een noodzaak geworden. Misschien heb je al een deel van je processen geautomatiseerd, of ben je net kleinschalig begonnen. Toch valt er waarschijnlijk meer te automatiseren dan je denkt.

Wil je weten hoe je boekhoudsoftware kunt automatiseren? Lees verder om te ontdekken hoe Scan Sys je hierbij kan helpen.

 

AFAS, Exact, SAP, Visma, ECI? ImageCapture koppelt met meer dan 60 systemen

De kracht van Scan Sys is dat onze software uitermate flexibel is en met meer dan 60 ERP- en financiële systemen samenwerkt en koppelt. Voor ImageCapture maakt het niet uit of je bijvoorbeeld werkt met AFAS Profit, Exact Globe, of de software van Visma, SAP of ECI.

Bij Scan Sys en ImageCapture geloven we in de kracht van inzicht als basis voor verbetering. Onze geavanceerde softwareoplossingen zijn ontworpen om inzicht te bieden. Met nu bijna 5000 succesvolle installaties helpen wij al tal van organisaties om alle bedrijfsprocessen te automatiseren. Met ImageCapture kun je niet alleen jouw financiële processen optimaliseren, maar ook andere bedrijfsprocessen efficiënter maken, en zo een solide basis leggen voor groei. Met ImageCapture beschik je over één geïntegreerde softwareoplossing die al jouw bedrijfsprocessen kan automatiseren.

Wil je ontdekken hoe onze software naadloos kan integreren met jouw ERP- of financiële systeem? Klik hier om een overzicht te krijgen van al onze koppelingen.

 

Boekhoudsoftware automatiseren met Scan Sys

Scan Sys biedt geavanceerde oplossingen om jouw boekhoudsoftware te automatiseren. Het draait allemaal om het stroomlijnen van je financiële processen, zodat je tijd bespaart en de nauwkeurigheid van je gegevens verbetert. Onze software helpt je om te automatiseren, digitaliseren en optimaliseren, zodat je de beste resultaten kunt behalen.

 

Vergaande herkenning op kop- en regelniveau

Een van de krachtige functionaliteiten van ImageCapture is de vergaande herkenning op kop- en regelniveau. Deze geavanceerde technologie zorgt ervoor dat je boekhoudsoftware niet alleen de basisinformatie van een factuur begrijpt, maar ook de details op regelniveau kan verwerken.

 

Regelherkenning voor ongekende mogelijkheden

Onze regelherkenning opent de deur naar ongekende mogelijkheden als het gaat om matching en andere belangrijke taken. Stel je voor dat je repeterende facturen ontvangt van specifieke leveranciers, en je weet dat deze op een bepaalde manier moeten worden verwerkt. Met ImageCapture onthouden we deze mutaties, zodat je ze nooit meer handmatig hoeft in te voeren.

 

Robotic accounting voor volledige automatisering

Met ImageCapture is het mogelijk om facturen volledig geautomatiseerd te laten verwerken, zonder dat hier menselijke interactie aan te pas komt. Dit kan met behulp van onze robotic accounting functionaliteit. Deze functionaliteit kan per crediteur of administratie ingesteld worden en bijvoorbeeld gebruikt worden voor inkooporderfacturen.

 

Automatische boeking bij 100% match

Wanneer inkooporderfacturen 100% overeenkomen met de eerder geplaatste bestelling in het financieel- of ERP systeem, kan de factuur automatisch worden geboekt. Dit zorgt voor een enorme tijdsbesparing en minimaliseert menselijke fouten.

 

UBL-regelherkenning voor gestandaardiseerde verwerking

ImageCapture biedt ook uitgebreide ondersteuning voor UBL (Universal Business Language). Met onze UBL-regelherkenning kunnen facturen in dit gestandaardiseerde formaat automatisch verwerkt worden, mits deze zijn meegestuurd. Dit versnelt het proces en verbetert de nauwkeurigheid van de gegevens.

 

Workflow-functionaliteit voor efficiënt goedkeuringsproces

Alles in één: ImageCapture Workflow is uitgebreide workflow-functionaliteit om het goedkeuringsproces tot in de puntjes te stroomlijnen. Hiermee kun je vragen stellen, taken toewijzen aan andere gebruikers en bij afwezigheid delegeren. Dit zorgt voor een vlotte en efficiënte goedkeuringsworkflow. Meer weten? Lees deze blog

 

Geautomatiseerde verwerking van alle soorten documenten

Naast facturen kunnen ook inkoopfacturen, declaraties van medewerkers, inkoopformulieren van klanten, serviceopdrachten, inkooporderbevestigingen, pakbonnen, verschillende documenttypes zoals CMR’s, manifesten, inkoopfacturen en dagstaten, en vrachtdocumenten worden gedigitaliseerd en geautomatiseerd.

Dit brede scala aan geautomatiseerde documenten bespaart tijd, minimaliseert fouten en optimaliseert jouw financiële processen. Met ImageCapture kun je zowel fysieke als digitale documenten verwerken. De software kan documenten automatisch splitsen en classificeren, en gebruikt gegevens uit jouw financiële, CRM- en/of ERP-systemen. De software sluit naadloos aan op jouw workflow systeem om de documenten naar de juiste medewerker te distribueren.

 

Jouw boekhoudsoftware automatiseren? De volgende stap:

Wil je meer weten, of heb je specifieke vragen? Aarzel vooral niet om contact met ons op te nemen of vraag direct een demo aan. We helpen je graag verder!

Tip: Kijk vooral ons nieuwste webinar terug en volg Scan Sys op LinkedIn om altijd op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen.

Compleet nieuwsoverzicht
Laatste nieuwsberichten
Archives
Top