Release ImageCapture 9.11

Release ImageCapture 9.11

Geplaatst: 25 juli 2023

Deze maand is release 9.11 beschikbaar gekomen. In de nieuwste versie van ImageCapture zijn een aantal mooie nieuwe features opgenomen. We maken hierbij een onderscheid tussen algemene features en features die applicatie-afhankelijk zijn. Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen.

 

Web Client: Multi-value kopvelden
Gemakkelijk beheren van meerdere waardes in ImageCapture 9.11

ImageCapture 9.11 introduceert een handige functionaliteit waarmee gebruikers gemakkelijk meerdere waardes onder elkaar kunnen plaatsen voor één veld in de webclient. Dit is vooral handig bij het verwerken van orders met meerdere bestelnummers. Gebruikers kunnen nu moeiteloos meerdere waardes invoeren, selecteren en beheren, waardoor het werken met de software nog gebruiksvriendelijker wordt. Daarnaast zijn er handige functionaliteiten toegevoegd, zoals het snel selecteren van meerdere waardes met behulp van filters en zoekopdrachten.

 

Web Client: Image viewer sneltoetsen
Snelle navigatie door documenten met Image Viewer sneltoetsen in ImageCapture 9.11

Om de navigatie door documenten met meerdere factuurpagina’s of bijlagen te versnellen, zijn er in ImageCapture 9.11 sneltoetsen toegevoegd aan de image viewer in de webclient. Met slechts een paar toetsaanslagen kunnen gebruikers gemakkelijk door pagina’s bladeren, waardoor ze sneller en efficiënter kunnen werken.

 

Naadloze integratie met Lodder ERP in ImageCapture 9.11

Met deze release is er een nieuwe koppeling gelanceerd voor Lodder ERP. De software is volledig “klaar voor gebruik” en er wordt momenteel actief gewerkt aan verdere inrichting en optimalisatie.

 

Nieuwe beveiligingsfunctie voor Visma.NET authenticatie

Visma.NET authenticatie (update issue) (DEV-12878) Vanaf deze versie ondersteunt ImageCapture de nieuwe vorm van authenticatie van Visma.NET, genaamd Visma Connect Authentication. Dit zorgt voor een naadloze en veilige integratie tussen ImageCapture en Visma.NET.

 

MEER INFORMATIE OF UPDATE 9.11 AANVRAGEN?

Voor meer informatie over release 9.11 kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Voor relaties met een lopende onderhoudsovereenkomst wordt de update kosteloos beschikbaar gesteld.*  Neem hiervoor contact op met onze supportafdelingtelefonisch of via het Scan Sys Portal. Onze supportmedewerkers beoordelen samen met jou de mogelijkheden van deze update en of je deze zelf, of met behulp van betaalde consultancy (remote of on-site) kunt uitvoeren.
*Let op: in de aankomende weken van juli, augustus en september worden ImageCapture Online klanten automatisch geüpdatet.

Vanwege het grote aantal aanvragen om de update door onze support professionals uit te laten voeren, dien je rekening te houden met een langere doorlooptijd. Hou hier dus rekening mee bij het inplannen van de update van jouw ImageCapture omgeving.

Ben je nog geen klant van ImageCapture? Vul dan vrijblijvend ons contactformulier in. Onze sales medewerkers kunnen je vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van onze software voor jouw financiële administratie.