Dit was Exact Live 2023!

Geplaatst: 25 mei 2023

Na vier jaar afwezigheid van het fysieke evenement was het vorige week weer de hoogste tijd voor Exact Live! Als silver partner waren we trots om onze automatisering software te presenteren aan het enthousiaste publiek. Exact Live 2023 bracht professionals uit diverse sectoren samen en bood een platform om kennis te delen en nieuwe mogelijkheden te verkennen. Als silver partner waren we verheugd om ons verhaal te delen en onze automatisering software in de schijnwerpers te zetten. 

 

Vele bezoekers gesproken

Tijdens Exact Live 2023 was de Scan Sys stand een bruisende en dynamische plek vol informatiewisseling. Met grote trots en enthousiasme vertelden we over onze nieuwste functionaliteiten en oplossingen aan de bezoekers.

Naast het demonstreren van de functionaliteit van ImageCapture, waren we ook beschikbaar om vragen te beantwoorden en dieper in te gaan op de voordelen van onze software. We bespraken hoe ImageCapture bedrijven kan helpen om tijd en middelen te besparen, de nauwkeurigheid van gegevensinvoer te verbeteren en de algehele operationele efficiëntie te verhogen. Bovendien konden we laten zien hoe ImageCapture naadloos integreert met het Exact-softwareplatform, waardoor een gestroomlijnde en geautomatiseerde documentverwerkingservaring mogelijk wordt.

 

Partner Sessie door Vinçon Estourgie

Op Exact Live 2023 was het een ware drukte bij de Scan Sys sessie, waar we vol enthousiasme onze intelligente software, ImageCapture, presenteerden. Met een volle zaal en een energieke sfeer, was het een geweldig evenement waarin we de mogelijkheden van efficiënte factuurverwerking belichtten.

Tijdens de partner sessie gaven we een diepgaande uitleg over de krachtige functies van ImageCapture en hoe deze kunnen bijdragen aan het optimaliseren van de factuurverwerking. We deelden inzichten en tips om het proces naar een hoger niveau te tillen en kostbare tijd te besparen.

 

Exact Live 2023

 

Voor degenen die nog niet bekend waren met ImageCapture, was de sessie een waardevolle bron van informatie. We namen hen mee in de wereld van geautomatiseerde matching, boekingen en goedkeuringen van inkoopfacturen. Het was een uitgelezen kans om te ontdekken hoe ImageCapture kan helpen om grip te krijgen op kosten en het verwerkingsproces te stroomlijnen.

Voor degenen die al bekend waren met ImageCapture, bood de sessie een verfrissende kijk op de nieuwste versie. We presenteerden de nieuwste functionaliteiten en mogelijkheden die zijn toegevoegd aan ImageCapture versie 9.10. Het was een inspirerende update voor onze trouwe gebruikers, waardoor ze nog efficiënter kunnen werken en de voordelen van de software ten volle kunnen benutten.

 

Wat maakt ImageCapture zo sterk voor jouw Exact Administratie?

Onze vergaande herkenning op zowel kop- als regelniveau is een gamechanger in de wereld van automatisering. Het stelt bedrijven in staat om hun documentverwerking te automatiseren op een niveau dat voorheen ondenkbaar was. Daarnaast zijn we er trots op dat onze software SDK-gecertificeerd is bij Exact. Dit betekent dat onze oplossingen naadloos kunnen worden geïntegreerd met het Exact-platform, waardoor gebruikers kunnen profiteren van een naadloze en volledig geïntegreerde ervaring zonder gedoe. 

 

Neem vandaag nog contact met ons op!

Tijd om actie te ondernemen. Benut de voordelen van onze geavanceerde automatisering software en transformeer jouw bedrijf. Bespaar kostbare tijd en middelen, verminder fouten en optimaliseer je administratieve processen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze oplossingen op maat gemaakt kunnen worden voor jouw specifieke behoeften. Wacht niet langer – grijp deze kans om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen!