release 9.8

Release ImageCapture 9.8

Geplaatst: 9 mei 2023

Deze maand is release 9.8 beschikbaar gekomen. ImageCapture 9.8 is een zogenaamde minor release, waarbij met name kleine optimalisaties in de software zijn doorgevoerd. 

 

Nieuwe OCR-MODULE

De OCR-module die ImageCapture gebruikt voor het uitlezen van facturen, is vervangen. Met deze nieuwe module hopen we in 2023 nieuwe, uitgebreide functionaliteit en taalondersteuning te introduceren.

 

MEER INFORMATIE OF DE UPDATE AANVRAGEN?

Voor meer informatie over ImageCapture 9.8 kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Voor relaties met een lopende onderhoudsovereenkomst wordt de update kosteloos beschikbaar gesteld. Neem hiervoor contact op met onze supportafdeling, telefonisch of via het Scan Sys Portal. Onze supportmedewerkers beoordelen samen met jou de mogelijkheden van deze update en of je deze zelf, of met behulp van betaalde consultancy (remote of onsite) kunt uitvoeren.

Vanwege het grote aantal aanvragen om de update door onze support professionals uit te laten voeren, dien je rekening te houden met een langere doorlooptijd. Hou hier dus rekening mee bij het inplannen van de update van jouw ImageCapture omgeving.

Ben je nog geen klant van Scan Sys? Vul dan vrijblijvend ons contactformulier in. Onze sales medewerkers kunnen je vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van onze software voor jouw financiële administratie.