sneltoetsen in imagecapture

3 sneltoetsen in ImageCapture voor nog meer efficiëntie

Geplaatst: 26 januari 2023

Met ImageCapture verwerk je inkomende facturen efficiënter dan ooit. Je kunt zelfs robotfunctionaliteit gebruiken waardoor facturen volledig geautomatiseerd worden verwerkt, zonder dat je er een blik op hoeft te werpen.  De ervaring leert dat wij als mens graag de controle willen houden. 

Heb jij de behoefte om facturen verder te verbijzonderen, door bijvoorbeeld op verschillende grootboekrekeningen, kostenplaatsen of kostendragers te boeken? Voor deze handelingen zijn er in ImageCapture handige tools en bijpassende sneltoetsen geïmplementeerd om dit ook zo gemakkelijk mogelijk te maken! ImageCapture kan deze handelingen vervolgens voor je opslaan. Zo kan de software jouw verrijking de volgende keer automatisch toepassen! 

 

Bijvoorbeeld ALT + A:

Met deze sneltoets creëer je direct een nieuwe regel met het openstaande bedrag. Deze regel wordt dus automatisch berekend op basis van de ingelezen, of door jou aangepaste informatie.

 

ALT + S:

Met deze sneltoets splits je de huidige regel in een gewenst aantal regels. Hierdoor kan je gemakkelijk bedragen opdelen om te verwerken op de door jouw gewenste posten. Ook deze handeling wordt automatisch berekend tot op de cent, zodat het factuur altijd blijft kloppen.

 

 

ALT + C:

Met deze sneltoets verwijder je in één keer alle boekingsregels. Heel handig als je er bijvoorbeeld er een zooitje van gemaakt hebt. Kan gebeuren!

 

 

Maar dat is nog lang niet alles…

ImageCapture is voorzien van nog meer van dit soort sneltoetsen en slimmigheden, hou ons in de gaten op social media om up-to-date te blijven. Kan je niet wachten op de volgende tips & tricks? Neem dan gerust contact met ons op!