Terugkijken: Webinar ImageCapture Insights

Geplaatst: 1 december 2022

Met ImageCapture Insights krijg je volledig inzicht in het factuurverwerkingsproces! ImageCapture Workflow gebruikers kunnen met deze reporting module uitbreiden en hun digitale ImageCapture archief inzetten om waardevolle managementinformatie te ontgrendelen.

Met de informatie uit de rapportages kun je de processen nóg efficiënter inrichten. Zo heb je bijvoorbeeld direct inzicht in status van fiattering en de snelheid van verwerking. Ook krijg je een duidelijk beeld van stagnaties in workflows, bestedingen per periode en leveranciers die nog geen UBL-facturen toesturen.

Ten behoeve van interne en externe auditing, is per factuur in te zien of alle vereiste personen hebben goedgekeurd. Alle rapportages kunnen direct worden geëxporteerd naar Excel, en vanuit ImageCapture Insights heb je toegang tot alle documenten in PDF-formaat.

In het webinar nemen collega’s Maarten Terlingen en Vinçon Estourgie je mee in deze handige module. 

 

Opname webinar aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter om het webinar per mail te ontvangen.

    Scan Sys mag mij op de hoogte houden van nieuws, producten en diensten per e-mail.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.