optimalisatie met ImageCapture Insights

Optimaliseer je processen met ImageCapture Insights

Geplaatst: 22 november 2022

Zet de volgende stap in optimalisatie met ImageCapture Insights! Met deze reporting module krijg je volledig inzicht in het factuurverwerkingsproces! ImageCapture Workflow gebruikers kunnen met ImageCapture Insights hun digitale ImageCapture archief inzetten om waardevolle managementinformatie te ontgrendelen.

 

Inzicht in jouw processen

Onderdeel van de workflow oplossing in ImageCapture is een digitaal archief waarin alle facturen raadpleegbaar zijn, inclusief complete auditrail. De audittrail bevat alle informatie over de verwerking en fiattering van het document, inclusief de procesgang. Denk hierbij aan data, tijdstippen, delegaties en betrokken personen in een fiatterende of delegerende rol. Toegang tot het digitale archief staat los van toegang tot de boeking in uw financiële administratie en kan zeer flexibel worden ingeregeld op basis van rollen en rechten.

 

Sleutel tot smart managing

Met de reporting module kan je nu ook waardevolle managementinformatie over het factuurverwerkingsproces in jouw organisatie ontgrendelen. Zo zijn er standaard overzichten beschikbaar die inzage geven in de wijze waarop facturen worden aangeleverd, zoals per e-mail, PDF, UBL-document of in papieren vorm. Ook kan je de status van de verwerking en tijdigheid van fiattering in relatie tot betalingstermijnen eenvoudig opvragen.

Door selecties te maken op basis van crediteuren, administraties of periodes kan je snel inzoomen op onderliggende gegevens zoals uitgaven per periode, stagnaties in fiattering of verwerking, doorlooptijden, betrokken personen en audit aantekeningen. Vanuit al deze invalshoeken is het mogelijk in te zoomen tot en met het opvragen van het digitale document uit de ImageCapture database.

 

Efficiency

Bottlenecks in het verwerking- en fiatteringsproces worden met ImageCapture Insights snel geïdentificeerd. De rapportages bieden daarnaast de mogelijkheid om tot op detailniveau boekingsgegevens weer te geven. Het geïntegreerde dashboard maakt het aanroepen van de rapportages kinderlijk eenvoudig.

Met de informatie uit de rapportages kan je jouw bedrijfsprocessen nog efficiënter inregelen en bijvoorbeeld een betere onderhandelingspositie met leveranciers bedingen door te profiteren van betalingskortingen.

 

Meer informatie over de reporting module in ImageCapture? 

Schrijf je in voor het aanstaande webinar op 1 december 2022. Collega’s Maarten Terlingen en Vinçon Estourgie nemen je in een uurtje mee door alle mogelijkheden van ImageCapture Insights. Of neem vrijblijvend contact met ons op, wij adviseren je graag verder over de mogelijkheden van verdere optimalisatie van jouw factuur- en fiatteringsproces!