Snel bijlages toevoegen tijdens het fiatteren!

Geplaatst: 22 augustus 2022

De workflow in ImageCapture beschikt over veel handige functionaliteiten die het digitaal fiatteren van je inkoopfacturen een stuk eenvoudiger en efficiënter maakt. Wat dacht je bijvoorbeeld van de mogelijkheid om, tijdens het goedkeuren van een factuur, direct een bijlage toe te voegen? Bijvoorbeeld een pakbon of orderbevestiging die betrekking heeft op de ontvangen factuur.

Naast het toevoegen van een Pdf-bestand, kun je vanaf je mobiel ook een foto maken van het document dat je als bijlage wilt koppelen aan de factuur. Bij het archiveren van de factuur wordt dan niet alleen de audit trail opgeslagen, maar ook de door jou toegevoegde bijlages. Deze kun je terugvinden in het digitale archief van ImageCapture en in je financiële administratie, gekoppeld aan de inkoopboeking.

ImageCapture workflow biedt uitgebreide functionaliteit voor de digitale goedkeuring van je inkoopfacturen. Zo kun je facturen niet alleen goed- of afkeuren, je kunt de goedkeuring ook delegeren of een vraag stellen aan een van je collega’s. Tijdens het goedkeuren zie je direct alle boekingsgegevens en ook wie de factuur al in behandeling heeft genomen. Wil je achteraf informatie terugvinden over het goedkeuringsproces? Dat zoek je eenvoudig op in het digitale archief!

 

 

Meer informatie over het digitaal fiatteren van je inkoopfacturen?

Vul dan ons contactformulier in. Ons sales team kan je vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van onze workflow voor jouw financiële administratie.