Release ImageCapture 9.6

Geplaatst: 14 juni 2022

Deze maand is release 9.6 beschikbaar gekomen. In de nieuwste versie van onze software zijn een aantal mooie nieuwe features opgenomen. De meest belangrijke ontwikkelingen zetten wij in dit artikel voor je op een rij.

 

Verbeterde Windows Authenticatie

Met versie 9.6 is de Windows Authenticatie voor de ImageCapture Web Client aanzienlijk verbeterd. Bij het inloggen hoeft niet meer apart voor Windows Authenticatie gekozen te worden, dit gebeurt automatisch. Daarnaast kan nu met of zonder Windows domein ingelogd worden en krijgt de gebruiker de mogelijkheid om de login gegevens op een veilige manier te bewaren op het gebruikte device.

 

Ondersteuning voor Exact Globe +
Met de komst van ImageCapture 9.6 kunnen wij volledige ondersteuning bieden aan gebruikers van Exact Globe+. Ben je gebruiker van ImageCapture in combinatie met Exact Globe, en overweeg je over te stappen naar Globe+? Bespreek de mogelijkheden met je accountmanager, of neem contact met ons op via onze contactpagina.

 

Meer informatie of de update aanvragen?

Voor meer informatie over ImageCapture 9.6 kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Voor relaties met een lopende onderhoudsovereenkomst wordt de update kosteloos beschikbaar gesteld. Neem hiervoor contact op met onze supportafdeling, telefonisch of via het Scan Sys Portal. Onze supportmedewerkers beoordelen samen met jou de mogelijkheden van deze update en of je deze zelf, of met behulp van betaalde consultancy (remote of onsite) kunt uitvoeren.

Vanwege het grote aantal aanvragen om de update door onze support professionals uit te laten voeren, dien je rekening te houden met een langere doorlooptijd. Hou hier dus rekening mee bij het inplannen van de update van jouw ImageCapture omgeving.

Ben je nog geen klant van Scan Sys? Vul dan vrijblijvend ons contactformulier in. Onze sales medewerkers kunnen je vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van onze software voor jouw financiële administratie.